Adana'da hırsız yüzündeki yara izinden belirlendi
DHA

Adana'da Sevinç Yılmaz'ın sahibi olduğu zihinsel engelliler rehabilite merkezinde 1 Ağustos'ta hırsızlık meydana geldi. Şebeke demirini kırıp, plastik doğrama olan pencereyi tornavida ile açan hırsız, rehabilite merkezinden 1'i masaüstü, 2 bilgisayar ile monitörü çaldı.

Adana'da hırsız yüzündeki yara izinden belirlendi

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Sabah merkeze gelen görevliler hırsızlığı fark edip durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, rehabilite merkezinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Adana'da hırsız yüzündeki yara izinden belirlendi VİDEO

HIRSIZ YÜZÜNÜ MENDİLLE KAPATMIŞ

Görüntülerde yüzünü mendil ile kapatmış olan hırsızın el feneri kullanarak rehabilite merkezindeki odaları dolaşıp, rahat hareketlerle çalacak malzeme aradığı belirlendi.

Adana'da hırsız yüzündeki yara izinden belirlendi

YÜZÜNDEKİ YARA İZİ TESPİT EDİLDİ

Hırsızlık Bürosu'nun deneyimli ekipleri görüntülerde yaptıkları detaylı incelemede hırsızın yüzünde yara izi olduğunu tespit etti. Ekipler yaptıkları çalışmada hırsızın emniyette aynı suçtan kaydı bulunan Abdullah Bozkurt olduğunu belirledi. Mahkeme kararıyla Abdullah Bozkurt'un evine giden ekipler zanlıyı bulamazken, evde yaptıkları aramada rehabilite merkezinden çalınan 2 bilgisayar ile monitörü ele geçirdi. Bilgisayarlar ile monitöre el koyan polis, Abdullah Bozkurt'u yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)