Muratpaşa ilçesinde alacak verecek nedeniyle çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti. Polis kaçan şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.
Sabah 08.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi Güllük Caddesi üzerinde, aralarında alacak verecek meselesi bulunan Yakup Önal ve Yücel N. K., kıraathane olarak kullanılan bir mekanda buluştu.
Ticari taksi ile kıraathanenin bulunduğu apartmanın önüne gelen Yücel N. K., Yakup Önal ile birlikte içeri girdi.
SİLAHLA SALDIRDI
Bir süre sonra ikili arasında tartışma çıktı.
Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Yücel N. K., üzerinde taşıdığı silahı çıkartarak Yakup Önal'a ateş edip, olay yerinden uzaklaştı.

HAYATINI KAYBETTİ
Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken adrese gelen ekipler, dairenin mutfak kısmında Yakup Önal'ı kanlar içerisinde hareketsiz yatarken buldu.
112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Önal'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
Bunun üzerine adrese Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi.
Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Önal'ın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olay sonrası kaçan Yücel N. K.'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
