Kadınlara cinsel organını gösteren sapık yakalandı
Ajanslar

Kocaeli'de çok sayıda kadının taciz edildiğine dair şikayette bulunması üzerine İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

KADINLARA CİNSEL ORGANINI GÖSTERİYORDU

Yapılan çalışmalar sonucunda B.E. isimli kadının şikayeti değerlendirildi. Genç kadının ifadesinde, evine gittiği sırasında bir şahsın kendisine yaklaşarak elle taciz ettiğini ve şahsın kendisine cinsel organını gösterdiğini söylemesi üzerine, ekipler genç kadının tarif ettiği eşkal üzerinde çalışma başlattı.

Kadınlara cinsel organını gösteren sapık yakalandı

EŞKAL ÜZERİNE ÇALIŞMA DERİNLEŞTİ

Çalışmalarını çok yönlü bir şekilde sürdüren ekipler, aynı şahsın G.K. isimli başka bir kadını İzmit Çınarlı Camii yakınlarında taciz ederek zorla araca bindirmek isteyen kişi olduğunu belirledi. Bunun üzerine eşkal üzerinde yaptıkları çalışmayı derinleştiren ekipler gece geç saatlerde 41 PL 975 plakalı motosikletle dolaşan eşkale uygun bir şahsı gözaltına aldı.

KADINLAR TEŞHİS ETTİ

Furkan Ö., götürüldüğü karakolda mağdur kadınlara gösterildi ve kadınlar tarafından teşhis edildi. Yakalanan tacizci Saraybahçe Polis Merkezi'nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.