Kocaeli’de daire yangını: 4 kişi dumandan etkilendi

Gölcük’te 8 katlı bir apartmanın 1. katında çıkan yangında, ev alevlere teslim olurken 4 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Vatandaşların yardımıyla kurtarılan kişi faciayı önledi.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Donanma Mahallesi’nde 8 katlı bir apartmanın 1. katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüyerek daireyi sararken, apartmanın içi yoğun dumanla doldu.

Evde bulunan bir kişi, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle alevlerin arasından çıkarıldı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İTFAİYE KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALDI

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin diğer katlara sıçramasını önleyerek yangını söndürdü.

Yangın sırasında binayı kaplayan dumandan toplam 4 kişi etkilendi. Olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesi yapılan vatandaşlar, hastaneye kaldırıldı. Şans eseri hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi.

EV VE EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın nedeniyle daire ve içerisindeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi. Ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)