Apple'ın FaceTime güncellemesi yeni bir soruna neden oldu
ensonhaber.com

Söz konusu son güncellemeyi yapan iPhone kullanıcılarından, Wi-Fi bağlantılarının koptuğu ve mobil veri bağlantılarının kurulamadığı şikayetleri gelmeye başladı.

7 Şubat’ta yayınlanan iOS 12.1.4 güncellemesi sonrası yaşadıkları Wi-Fi ve hücresel veri sorunlarını, Twitter üzerinden Apple Destek’e ulaştırmaya çalışan kullanıcılar, cihazlarının mobil veri bağlantısında ciddi sorunlar yaşadıklarını, internet bağlantı hızlarının yavaşladığını ifade etti.

Apple'ın FaceTime güncellemesi yeni bir soruna neden oldu

"HİZMET YOK" UYARISI VERİYOR

Sosyal ağlar üzerinden paylaşılan şikayetlerde, iOS güncellemesiyle ilgili olarak en yoğun sorunlar şu şekilde özetleniyor:

“Cihazımı 12.1.4’e güncelledim. Hücresel veriler neredeyse hiç yok… iPhone’um SIM kartımı tanımıyor… iOS 12.1.4 sonrası Wi-Fi’a bağlanırken sorun yaşıyorum… Sorunu gidermek için cihazı yeniden başlattım, SIM'i çıkardım, ağ ayarlarını sıfırladım, güncellemeyi sildim ve yeniden yükledim, yine de ‘Hizmet Yok’ uyarısı alıyorum…”

Apple'ın FaceTime güncellemesi yeni bir soruna neden oldu

APPLE'DAN AÇIKLAMA YOK

FaceTime uygulamasındaki aranan kişi, aramayı cevaplamasa bile sesini ve hatta görüntüsünü bile karşı tarafa ileten güvenlik açığını gideren iOS 12.1.4 güncellemesiyle ilgili olarak yaşanan bu sorunla ilgili, Apple’dan henüz resmi bir açıklama veya yeni bir güncelleme duyurusu gelmedi.