Çatı katı dekorasyonunun püf noktaları

çatı

Çatı katı artık yeni yapılan evlerin çoğunda var olan ve nasıl değerlendirilmesi gerektiği bir türlü karar verilemeyen bir mekandır çoğu zaman. Ev dekorasyonunda en önemsiz noktalar olarak düşünülür, hatta çoğu evin çatı katı kullanılmayan eşyalarla doludur. Aslında çatı katları ev dekorasyonunda önemsenmese de iyi bir tasarım ile kullanışlı hale gelebildiği gibi oldukça da dikkat çekicidir.

KÜÇÜK MOBİLYALAR SEÇİN

Çatı katına mobilya seçilirken oldukça minimum ölçüde seçilmelidir. Bununla birlikte bu alanı ne olarak kullanacağınızda önemlidir. Çocuk odası, çalışma odası, banyo hatta yatak odası olarak bile kullanabilirsiniz.

Çatı katı dekorasyonunun püf noktaları

ÇATI KATLARINDA STİLİNİZİ YANSITIN

Çatı katlarını, herzaman sıkıcı, karanlık mekanlar olarak düşünmeyin. Doğru renk, mobilya, aksesuar seçimiyle sıcak,samimi ortamlar yaratabilirsiniz. Renkli yastıklar, kilimler bir anda çatı katını sıcak bir ortama çevirecektir.

Çatı katı dekorasyonunun püf noktaları

ÇALIŞMAK İÇİN EN UYGUN MEKAN

Çatı katı dekorasyonu modelleri arasında çalışma odası uygulamasıyla kendinize sessiz, sakin ve gürültüden uzak bir alan oluşturabilirsiniz. Çatı eğiminden oluşan üçgen hacimleri raflarla, dolaplarla değerlendirebilirsiniz.

Çatı katı dekorasyonunun püf noktaları