CHP Bursa'da partililer sandalyelerle barikat kurdu
Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ı görevden aldı. Göreve atanan Turgut Özkan’ın il binasına gelme ihtimali üzerine partililer, sandalyelerle barikat kurdu.
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu, arınma sürecini başlattı.
Mutlak butlan ile geri dönen Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta MYK'sını topladı ve bazı il başkanlarını disipline sevk etti.
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, yaptığı açıklamada Bursa il Başkanı Nihat Yeşiltaş'ın da görevden alındığını söylemişti.
BARİKAT KURULDU
Göreve atanan Turgut Özkan’ın il binasına gelme ihtimali üzerine erken saatlerde il başkanlığına gelen partililer, bina girişine sandalyelerle barikat kurdu.

"BUNLAR GEÇERSİZ"
Görevden alınan CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Butlan heyeti bir karar aldı. Bu karar geçersizdir çünkü üyesi toplanmadan MYK’yı toplayıp, böyle bir karar alındı. Bunlar geçersizdir.
Tamamen aykırıdır. Dolayısıyla verdikleri kararı tanımıyoruz. Görevimizin başındayız. Bütün parti üyelerimiz ve örgütümüzle buradayız.” dedi.

GENEL MERKEZDE DE AYNISI OLMUŞTU
Genel merkeze Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen ekibin girmesini engelleyen bazı partililer, kapılara barikat kurmuştu.
Kapılara barikat kuran bazı partililer, Kılıçdaroğlu'nun destekçilerinin genel merkeze gelememesi için uzun süre direnmişti.
CHP Genel Merkezi’nde tahliye sırasında duygusal anlar yaşandı
İZMİR'DE DE KOLTUK KAVGASI ÇIKTI
CHP İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Utku Gümrükçü, il binasına gelerek başkanlık koltuğuna oturdu.
Görevden alınan eski CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç ve Gümrükçü taraftarları arasında koltuk için arbede yaşandı.

CHP Genel Merkezi tahliye sonrası görüntülendi
CHP İzmir'de koltuk kavgası: Taraflar birbirlerine girdi
CHP Erzurum'da devir teslim: Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafları asıldı