CHP'li Akaydın canlı yayında fena bombaladı - Video

CHP'li Akaydın canlı yayında fena bombaladı - Video

ENSONHABER.com/DETAY HABER Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, hafta sonu partisinin Kemer ilçe kongresinde, 'Büyük ağabey' diye eleştirdiği kişinin CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal olup olmadığı yönündeki soru üzerine, "Arkadaşlar ben kral çıplak dedim. Kral çıplak. Kral cısçıplak. Ama kızdırırlarsa daha da cıplatırım" sözlerinin ardından Habertürk'te katıldığı canlı yayında açık açık o ismin Deniz Baykal olduğunu ima etti.

BÜYÜK AĞABEY İÇİN DEDİM KRAL ÇIPLAK

Habertürk'te Ece Üner'in konuğu olan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, dikkat çeken açıklamalarına canlı yayında açıklık getirdi. Üner'in sorularını yanıtlayan Akaydın, "Antalya'nın büyük ağabeyi için kral çıplak dedim. Ben hiçbir zaman CHP'ye kral çıplak demedim. Hala çok büyük hakimiyeti yok ama partiye zarar veriyor. Kullandığım kelime hoş bir deyim değil. Aslında çırılçıplak hale getirim demek" dedi.

SANA BELDEN AŞAĞI VURAN BAŞBAKAN'I EŞİNLE NASIL ZİYARET EDERSİN

Mustafa Akaydın, açıklamarının devam edip etmeyeceği yönündeki soruya ise şöyle cevap verdi: "Ben sayın Başbakan'ın yaptığı gibi belden aşağıya vuracak kalitesizlikte bir adam değilim. Bunun altını çizerek söylüyorum. Bu bana yakışmaz. Ama büyük ağabeyi de partim adına şundan dolayı eleştiriyorum. Sana o kadar belden aşağı vuran Başbakan'a eşini yanına alıp da gitmeni, bu partililerin hiçbiri içine sindiremedi. Ben onları yapacak adamlardan değilim. Benim ahlakım, kültürüme o yakışmaz. Bundan sonra partililerime konuşacağım. Eğer bu bir disiplin suçu ise üstlenmeye hazırım" dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

CHP'li Akaydın canlı yayında fena bombaladı - Video