Erdoğan'dan BDP'ye ağır sözler: Nekrofiller

Erdoğan'dan BDP'ye ağır sözler: Nekrofiller

AK Parti 4. İstanbul İl Kongresi, parti genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TT Arena'ya gelişi ve partilileri selamlamasıyla başladı. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Erdoğan Uludere olayının uluslararası bir karalama kampanyasına dönüştüğünü ifade ederek, BDP'lileri eleştirdi ve "Bu emri hangi hayvan verdi diyenler nekrofillerdir, yani ölü sevicilerdir" dedi.

MİLLETİME KONUŞUYORUM

Bugün burada Uludere konusunda samimi duygularımı anlatmak istiyorum. Ben burada siyasetçiden öte bir insan, bir baba, bir kardeşiniz olarak konuşuyorum. Medyaya konuşmuyorum. Bizim milletimiz anlıyor. O yüzden milletimizin diliyle, gönül diliyle konuşuyorum.

Bakın, bu ülkede son 30 yılda devam eden terör eylemlerinde yaklaşık 40 bin insan hayatını kaybetti. Maalesef bu ölümlerle ilgili soru sorma fırsatı vermediler. Medya doğru soruları sormadı, Bazı partiler şehit cenazelerini manipüle etti, bazı partiler terör örgütünü manipüle etti. İlk kez AK parti çıktı bu terör hadisesinin karşısında açıkca çıktı ve dur dedi. Biz Dersim'i, faili meçhulleri, 27 Mayıs'ı sorgulayan tek partiyiz. Bazı partiler şehitlerimiz üzerinden prim kazandı, bazıları gözlerini kapatıp sessiz kaldı, bazı partililerimizde kan üzerinden pazarlık yaptı. Bazı partiler terörü teşvik ederek, tahrik ederek kan üzerinden siyaset üretti. İlk kez bu kanlı siyasete gönüllü olarak cesaretle 'dur ' diyen biz olduk.

TABİ Kİ ANALAR AĞLAYACAK DİYENLERİN BAŞINA TAŞ DÜŞTÜ

Biz mafyayla, çetele, cuntayla savaşırken, biz Kürt kardeşlerimizle helalleşirken birileri ilk defa vicdanı keşfetti. Biz analar ağlamasın dediğimizde "tabii ki analar ağlayacak" diyenler şimdi başlarına taş düşmüş gibi...

Hiç kimse bize vicdan insanlık dersi vermeye yeltenmesin. Biz terör örgütüne karşı siper olurken, biz mafyayla cuntayla çarpışırken, biz Kürt kökenli vatandaşlarımla helalleşirken bize çelme takanlar bugün bize insanlık dersi vermeye kalkıyorlar.

ERDOĞAN'DAN CANIM İSTANBUL ŞİİRİ

KONGREDEN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ!..

"ULUDERE KAMPANYASI ULUSLARARASI BİR KAMPANYA"

- Buradan açık açık söylüyorum. Milletime söylüyorum. Milletime sesleniyorum. Uludere olayı üzerinden, Türkiye'de bir istismar siyaseti yürütülüyor. Şunu da buradan açık açık söylüyorum. Uludere üzerinden yürütülen kampanya, uluslar arası bir karalama kampanyasıdır. Bunun içinde PKK terör örgütü var. BDP var, CHP var, bir de belli medya kuruluşları var.

ULUDERE KAPANMIŞ DEĞİL

Uludere'de hepimizi üzen bir hata yapılmıştır. Hata ile vurulan bu insanlar konusunda devlet yapması gereken neyse hepsini yapmaktadır. Aileler en üst düzeyde ziyaret edildi. Başbakan yardımcımın eşi, eşim, kız çocuğum hep birlikte ziyaret yaptılar. Mesele orada bırakılmadı.

Birileri anlamak istemiyor ama Uludere konusunda adli idari soruşturma başlatıldı. Mesele kapanmış değil. Vicdansızca, insafsızca cahilce yazdıkları gibi, tazminat ödenip kapatılmış değil.

Salı günü, AK Parti'nin grup toplantısında bu meseleye (Uludere) daha ayrıntılı şekilde girecek, neyin ne olduğunu, kimin nerede durduğunu, kimlerin kimlerle iş tuttuğunu daha açık şekilde ortaya koyacağım.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ İÇİN TIKLAYIN

"BU DİKKATİ HERKES GÖRSÜN"

Bizim askerimiz de polisimiz de hem çok büyük bir gerilim, hem de dikkatle işlerini yapıyorlar. Cuma günü, jandarma trafik kontrolünden kaçan araca silahlı müdahalede bulunulmadı, bulunulamadı. Bu dikkati herkesin görmesi lazım.

Kılıçdaroğlu, "O araç o kadar mesafeyi nasıl gitti" diye soruyor. Hadi, o Kemal Kılıçdaroğlu aklına ne gelirse söylüyor.

"ARAÇTAN SİVİL ÇIKSAYDI.."

Eğer o gün jandarma araca silahlı müdahale etse, aracın içinden siviller çıksa felaket olacaktı. Ama jandarma o aracı kovalamasa o zaman da belki daha büyük bir felaket yaşanacaktı. Araçta siviller öldürülse, istismarcılar ayağa kalkacak güvenlik güçlerine saldıracaklardır. Hantepe'de, Gediktepe'de olduğu gibi. Niye katırları vurmadınız dediler, niye seyrettiniz dediler. İşte diyenler farklı yazanlardır.

Allah korusun Büyükşehir'de bir canlı bomba eylemi olsa, bazıları çıkacak savaşta böyle şeyler olur diyeceklerdir. Bunu şu anda BDP'li milletvekilleri diyor. Uludere konusunda, kendini bilmez, terbiye yoksunu, güya isminin başında da milletvekili sıfatı olan biri çıkıyor, hem deTBMM "O emri hangi hayvan verdi" diyor.

BDP'YE AĞIR SÖZLER: "NEKROFİLLER"

Sen eğer insaniyetten sükut etmiş birilerini görmek istiyorsan, Uludere sonrasında zil takıp basın toplantısını düzenleyen, kahkaha atan arkadaşlarına bak. Orada görürsün onları. Ben bunların kullandıkları sıfatlara karşılık vermeyeceğim. Ben bunlara çok daha ağır konuşacağım.

O emri hangi hayvan verdi diyenler, Uludere olayın hemen arkasından zil takıp oynayanlar, dağdakiler inmesin diyenler, bu sıfata dahi layık olmayanlar, nekrofillerdir. Yani ölü sevicilerdir.

MEDYA'YA SERT SÖZLER

Bir de akbabalar var. onyıllardır demokrasiye müdahale edenlere çanak tutanlar bugün bu ülkenin askerlerine dil uzatıyorlar. Siz kimsiniz? Siz daha düne kadar birilerinin karşısında hazır ola geçip selam çakıp öyle köşe yazısı yazıyordunuz. Bunları tasmalarından biz kurtardık ama bunların tasması dün ulusaldı bugün uluslararası tasmaları boyunlarına taktılar. Salı günü inşallah Uludere konusuna tekrar girecek grubumuzda bu meseleyi paylaşacak ardından meseleyi yargıya bırakacağız. Bu meseleyi istismar edenlerin maskelerini tek tek düşürmeye devam edeceğiz.