Fazıl Say yine kavga çıkardı

Fazıl Say yine kavga çıkardı

Fazıl Say'ın attığı tweet Twitter kullanıcıları arasında tartışmaya neden oldu. Fazıl Say sert eleştiriler karşısında susmayı tercih etti. En sert tepki ise AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi.

EZANI OKUYAN MÜEZZİNLE DALGA GEÇTİ

Ünlü Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kendi sayfasında paylaştığı "Muezzin 22 saniyede okudu aksam ezanını yahu. Prestissimmo con fuco!!! Ne acelen var? Sevgili? Rakı masası?" tweetiyle sosyal medyada ortalık bir anda karıştı.

İSLAM DİNİNE HAKARET ETTİ

Fazıl Say, kendisi gibi düşünen takipçilerinin mesajlarını retweetlerken daha sonra, "Tanri, ugruna yasayacagin bir sey mi olecegin bir sey mi yoksa hayvanlasip oldurecegin bir sey mi ?? Bunu da dusun!!" tweet'ini attı.

Takipçilerinin yazdığı "irmaklarindan saraplar akacak diyorsun,cenneti ala meyhane midir?her muminine 2 huri verecegim diyosun,cenneti ala kerhane midir? ve "Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu? twitlerini de diğer takipçileri ile paylaşan Fazıl Say'a sert tepkiler gecikmedi.

NİHAT DOĞAN VE EROL KÖSE DE TARTIŞMAYA KATILDI

Nihat Doğan, Erol Köse ve Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek de tepki gösterdi. Erol Köse "Bu Fazil Say 'ın küçükken topu inşaata kaçmış... . O yuzden hep salyalı... . Rabbim seni çarpmış ama emin ol ilk gördüğümde ben de çarpacam seni sen kimsin de ulvi degerlerle dalga geçmektesin!!! edep yahu" mesajını takipçileriyle paylaşırken, Nihat Doğan ise "senin ağzının yamukluğunu düzeltiriz amma yüreğinin yamukluğunu nasıl düzeltiriz onu da ben bilmiyorum :) şeytanın ile mutlu ol" tweetiyle Fazıl Say'a yanıt verdi. Osman Gökçek ise "Senin insanların inaçlarına hiç mi saygın yok ? Stajer provakatör. Bu memlekette yaşayanlara karşı nasıl bu kadar saygısız olabilirsin.senin heryerin sanatçı olsa ne olur milletin inancına saygısı olmayan bir stajer provakatörsün. Milletinin inancina saygi duy diyince yuklenince sana geri vites yap bakalim HADDİNİ BİLECEKSİN Fazil." diye yazdı.

ÇOK KİŞİ ATEİST OLMUŞTUR

Piyanist Fazıl Say gecenin sonunda Twitter'a veda ederken son olarak "Bu aksam cok kisi ateist olmustur sagolsunlar" mesajını paylaştı.

Fazıl Say bugün ise Twitter sayfasından yazdıklarının ironi olduğunu, İslam'a hakaret olmadığını söyledi. Tweet atan Say, "Evet dün gece burada yazılanlarda ironi vardı.. İroni ama hep vardı. Burada yazilanlarla alakası olmayan seyleri, demogoji yapanlar oldu." dedi.

ŞAMİL TAYYAR: FAZIL SEN KERHANEDE Mİ..

Fazıl Say'a son olarak Ak Parti milletvekili gazeteci Şamil Tayyar "Kuran'ın secmeli ders olmasına içerleyip kutsal kitabımız ve ezana küfreden insan kılığındaki Fazil Say, hangi kerhanede dünyaya geldi?" twitiyle tepkisini gösterdi.

Fazıl Say yine kavga çıkardı

Fazıl Say yine kavga çıkardı