Gülay Özdem FOX TV ile yollarını ayırdı

Gülay Özdem FOX TV ile yollarını ayırdı

İki gündür haberleri neden sunmadığı merak konusu olan güzel sunucu Gülay Özdem'in Fox TV ile yollarını ayrıdığı öğrenildi. Fox TV gece haberlerini sunan başarılı spiker Gülay Özdem dün aldığı kararla kanalla yollarını ayırdı.

İSTİKRARSIZLIĞI DİKKAT ÇEKİYOR

Gülay Özdem spikerliğe başladığından bu yana değiştirdiği işler nedeniyle istikrarsız bir imaj ortaya koyuyor. Kariyerine İzmir'de yerel bir rdayoda başlayan 35 yaşındaki güzel sunucu İstanbul'daki kariyerine radyolarda dj'lik yaparak başladı. Daha sonra televizyona geçen Özdem, ilk olarak Cine5'te yarışma programı sundu. Güzelliğiyle diğer kanalların dikkatini çeken Özdem, atv ve TV8'de kariyerine devam etti.

Gülay Özdem Fox Tv ile yollarını ayırdı

DİKİŞ TUTTURAMADI

O kanallarda da dikiş tutturamayan Özdem, Kanal 24'de Sesler Yüzler Mekanlar programı ve Moderatör Haberleri'ni sunmaya başladı. Daha sonra sırasıyla NTV'de Gece Bülteni, Habertürk'te 1 Gün programını, TRT Haber'de "10'dan Sonra", A Haber'de A4 Gece ve Uykusuz Her Gece adlı programlarında görev alan Özdem, son olarak gece haberlerini sunduğu FOX ile de yollarını ayırdı.

Gülay Özdem FOX TV ile yollarını ayırdı