Binali Yıldırım: Benim de kasetim çıkabilir

Binali Yıldırım: Benim de kasetim çıkabilir

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, TGRT Haber'de ses kayıtları ve yasadışı dinlemeleri değerlendirdi.

"KASETİM ÇIKABİLİR"

Yerel seçim havasının henüz oluşmadığını belirten Yıldırım, "17 Aralık'la başlayan ulusal gündem yüzünden, seçim atmosferine henüz fırsat olmadı. Bundan sonra başka kasetler de çıkabilir. Her şey olabilir. Benimle ilgili de bazı dinlemeler ortaya atılabilir. Başkaları da iftiralar altında bırakılabilir" dedi.

"KARMAKARIŞIK VAZİYETLER"

Ortalığın toz duman olduğunu anlatan Binali Yıldırım, "Artık neyin çıktığı, neyin çıkmadığı; hangisinin gerçek, hangisinin montaj olduğu karmakarışık vaziyette... At izi, it izine karıştı" değerlendirmesi yaptı.

"30 MART'TA GERÇEĞİ GÖRECEĞİZ"

İllegal ses kayıtlar hakkında yorum yapan Yıldırım, "Vatandaş, bunlardan bıkıp usandı. Bu saatten sonra ortaya atılanlara itibar edileceğini düşünmüyorum. Türkiye'nin bir an önce bu faydasız, saçma işlerden kurtulması lazım. Gerçeklere dönmeliyiz. Bütün bunlar, seçimleri etkilemeye yönelik bir oyun, kurgu, tezgah... Gerçekler, seçim... 30 Mart'ta gerçeği göreceğiz" ifadesini kullandı.