Hakan Albayrak: Bir 'Ev Zencisi' olarak Fethullah Gülen

Hakan Albayrak: Bir 'Ev Zencisi' olarak Fethullah Gülen

Hakan Albayrak yazısında, Gülen'i ve Cemaat'i "ev zencisi'ne benzetti ve 'sizi efendilerinizle beraber sandığa gömeceğiz' dedi.

İşte Hakan Albayrak'ın yazısındaki o bölüm:

"Yemezler, Pensilvanyalı! Masken düştü! Erdoğan'a diz çöktürerek Türkiye'nin yükseliş trendini durdurmaya çalışan ve bu sayede İslam dünyasının umutlarını söndürmeyi murat eden uluslararası sistem ağalarıyla beraber hareket ettiğini faş eyledin! Artık ne dersen de, adamların da istedikleri kadar “yolsuzluk” yahut “bağımsız yargıya müdahale” tezviratı yapsınlar, millet asıl mevzuun ne olduğunu iyice öğrendi ve bunun gereğini 30 Mart'ta yapacak inşaallah.

Malcolm X'e göre kölelik devrinde iki tür “zenci” vardı: “Ev Zencisi” ve “Tarla Zencisi”. Tarlada çalıştırılan “zenciler” beyaz efendileri hastalandığında onun ölmesi için, evinde yangın çıktığında da yangını büyütecek bir rüzgârın esmesi için dua ederlerdi. Evlerde uşak olarak istihdam edilen ve diğerlerine göre daha iyi giyinen, daha iyi beslenen “zenciler” ise, beyaz efendileri hastalandığında “Bugün hasta mıyız patron?” derlerdi ve evde yangın çıktığında onu söndürmek için efendilerinden önce koşarlardı…

Bana ve benim gibilere, herkesten evvel MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Erdoğan'a cephe alan Pensilvanya Hareketi, emperyalist ağa babaları ve bilhassa İsrail rahatsızlandığında “Rahatsız mıyız patron?” diyen, emperyalistlerin çarkına çomak sokulduğunda da o çomağı çıkarmak için emperyalistlerden önce davranan bir “Ev Zencisi” hareketidir.

30 Mart'ta bu “Ev Zencisi”ni efendileriyle beraber sandığa gömeceğiz inşaallah."