Hande Yener konserinde yangın

hande yener

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gece Beyoğlu Chanta kulüpte konser verdi. Yener'in konseri sonrasında talihsiz bir olay yaşandı.

"BEN JARTİYERİ BIRAKTIM ARTIK BERKSAN GİYİYOR"

Hande Yener sahneye çıkmadan önce mekan girişinde basın mesupları ile röportaj yaptı. Yener, birlikte düet yaptığı Berksan için "Ben jartiyeri bıraktım artık Berksan giyiyor diyerek gülmeye başladı. Yener, yakın zamanda Hülya Avşar Show ekranlara gelecek ve Hülya’nın ilk konuğu benim. Onu asla kırmam ve kırmadım çağırdı, koşa koşa gittim. Bu gece de doğum günüymüş ona nice sağlıklı bir yaşam diliyorum iyi ki varsın iyi ki doğdun Hülya!" dedi.

HANDE YENER -  GALERİ

Hande Yener konserinde yangın

YENER HAYRANLARINI COŞTURDU

Röportaj sonrasında sahneye çıkan Yener, iki saate yakın kaldığı sahnede eski yeni birçok hit parçasını söyledi. Hande Yener sahneden indikten 5 dakika sonra ise talihsiz bir kaza yaşandı.

Hande Yener konserinde yangın

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Sahnede bulunan perde, konfetiler yüzünden tutuştu ve yandı. Bu esnada Hande Yener ve sevgilisi Ozan öğüt alelacele mekanı terk etti. Chanta Kulüp çalışanlarının zamanında ve bilinçli müdahalesi yangını büyümeden söndürdü. Yaralananın olmadığı yangın bilinçli müdahale sayesinde kısa zamanda söndürülürken büyük bir facianın da eşiğinden dönülmüş oldu.