Aydın'da motosikletiyle trafiği tehlikeye atan sürücünün ehliyeti iptal edildi

Aydın'da motosikletini trafiği tehlikeye düşürecek şekilde kullanarak çok sayıda kuralı ihlal eden ve bu anları sanal medya hesabında paylaşan sürücüye 21 bin 32 lira idari para cezası kesildi ve ehliyeti daimi olarak iptal edildi.

Aydın'da ikamet eden M.Ş.K., motosikletini tehlikeli şekilde kullanıp trafik güvenliğini tehlikeye sokarak çok sayıda ihlal ettiği anları sanal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımların tepki toplamasının ardından harekete geçen polis ekipleri, M.Ş.K.'yi yakaladı.

EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nün sanal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya sayfalarında, 'Aydın'da trafik magandası' başlığıyla paylaşılan görüntülere istinaden Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu motosiklet sürücüsünün M.Ş.K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Karayolları Trafik Kanunu hükümleri doğrultusunda kendisine toplam 21 bin 32 lira idari para cezası uygulanmış, ayrıca sürücü belgesi daimi olarak iptal edilmiştir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)