Başbakan Davutoğlu'ndan Fatih Belediyesi'ne ödül
Ajanslar

AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleştirildi.

Sempozyumda Yerel Yönetimler ‘Gençlik ve Belediye’ yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Davutoğlu tarafından ödülleri verildi.

Başbakan Davutoğlu'ndan Fatih Belediyesi'ne ödül

FATİH BELEDİYESİ'NE JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Fatih Belediyesi, Sulukule Sanat Akademisi ile katıldığı yarışmada jüri özel ödülüne layık görüldü. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir jüri özel ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

Başbakan Davutoğlu'ndan Fatih Belediyesi'ne ödül

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ödülle ilgili, “Fatih Belediyesi olarak Sulukule Sanat Akademisi ile bu yarışmaya katıldık ve jüri özel ödülüne layık görüldük. Yıllar önce hayalini kurarak gerçekleştirdiğimiz Sulukule Sanat Akademisi projesinin ödüllendirilmesi ve ödülümüzü de Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun elinden almamız bizim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı oldu.

PLASTİK SANATLARDA DA EĞİTİMLER BAŞLAYACAK

Gençlere yönelik düzenlenen eğitim ve kültür birikimi oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Sulukule Sanat Akademisi’nde şu anda iki türlü eğitim veriyoruz. 7-14 yaş arasındaki gençlerimize akademik düzeyde yarı zamanlı ve aynı zamanda isteğe bağlı hobi dersleri veriyoruz. Klasik Türk müziğinden Batı müziğine kadar çok geniş bir kapsamda eğitimlerin verildiği bir müzik ve sanat merkezi oluşturduk. Müzik eğitiminin yanı sıra sahne sanatları eğitimlerimiz de devam ediyor. Çok yakında plastik sanatlarda da eğitimlerimiz başlayacak” diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu'ndan Fatih Belediyesi'ne ödül