Gaziantep'te damda çay içtiği sırada vücuduna saçma isabet etti
İHA

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde husumetli olan iki komşu tartışmaya başladı. Öfkeli tartışma bir müddet sonra silahlı kavgaya dönüştü.

Kavga esnasında bir kişi komşusunun evine pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu dağılan saçmalardan ikisi evinin damında ailesiyle birlikte çay içen Adil Ateş’e isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Karnına ve omzuna saçma isabet eden Ateş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi alan polis ekipleri kavgayı yatıştırdı. Hastanede vücuduna isabet eden saçmalar çıkarılan Ateş, tedavinin ardından taburcu edildi. Polis ekiplerinin iki aile arasında tekrardan kavga yaşanmaması için olay yerindeki bekleyişi sürüyor.

Gaziantep'te damda çay içtiği sırada vücuduna saçma isabet etti

"ÇOCUKLARA DA GELEBİLİRDİ"

Şahsın bulunmasını isteyen Ateş, “Yani bayram günü olmaması gereken şeyler. Bu saçmalar çocuğuma da gelebilirdi. Komşularımın çocuklarının yüzüne falan da isabet edebilirdi. Bunun sorumlusu kim. Bu şahsın bulunmasını istiyoruz. Kendi evimizin damında rahatça oturamayacaksak nerede oturacağız. ifadelerini kullandı.

Damda çay içtiği sırada vücuduna saçmaların isabet ettiğini aktaran Ateş, "Çay içtiğim esnada bir anda kıyamet koptu. Mermiler sıkılmaya başladı. Bende o ara çocuklarımı toparlayayım derken 2 saçma bana geldi. Vücuduma isabet edince kan gelmeye başladı. Hafif bir yanma hissettim. Hastanede saçmalar çıkarttılar. Ne olduysa her şey bir anda oldu” dedi.

Gaziantep'te damda çay içtiği sırada vücuduna saçma isabet etti

KAVGA EDENLERE DAHA ÖNCE ARACI OLMUŞ

2 komşu aile arasında husumet olduğunu sözlerine ekleyen Ateş, “Dünde kavga ettiler. Ben aracı olmaya çalıştım. Bayram günü böyle şeyler olmaması gerektiğini söyledim. Hiç kimse bayram günü komşusu kavga etsin istemez. Olan bize oldu ama inşallah bundan sonra bir şey yaşanmaz. Sağlık durumum çok şükür biraz daha iyi ama ağrım var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep'te damda çay içtiği sırada vücuduna saçma isabet etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)