Şırnak ve Elazığ'da 4 terörist etkisiz hale getirildi
AA

Türkiye'nin başarılı operasyonlarıyla teröre ve teröristlere darbe indirilmeye devam ediliyor.

Bu kapsamda, Şırnak'ın Silopi ve Elazığ'ın Arıcak ilçesi kırsalında operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı, jandarma komutanlıklarınca yürütülen operasyonlarda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

ŞIRNAK VE ELAZIĞ'DA OPERASYON

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında; Şırnak Silopi kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.

Ayrıca Elazığ-Arıcak ilçesi Göresedağı bölgesinde İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada 2 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Böylece Şırnak ve Elazığ’da gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Şırnak ve Elazığ'da 4 terörist etkisiz hale getirildi

SOYLU: TERÖR, BU ÜLKENİN KADERİ OLMAKTAN ÇIKIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Şırnak Silopi kırsalında iki terörist, Elazığ Görese Dağlarında iki terörist, toplam 4 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Yurt içi toplam terörist sayısı 445’e indi. Terör, bu ülkenin kaderi olmaktan çıkıyor inşaallah. Biraz daha sabır ve gayret." ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)