İkizler burcu kadını özellikleri nelerdir: İkizler burcunun olumlu, olumsuz ve fiziksel özellikleri!
Özel Yazı

İkizler Burcu Kadını Genel Özellikleri

İkizler bucu kadınları bulunduğu ortamlardan ve genel olarak yaşantılarından memnunlardır. Bu mutluluk onların hayat enerjilerini yükselttiği için her zaman enerjik ve kıpır kıpırdırlar. Çevrenizde ikizler burcu kadını var ise muhtemelen hiç sıkılacak vaktiniz olmayacaktır. Her zaman kafasında yeni planlar ve projeler mevcuttur. Bu nedenle onlarla arkadaşlık yapıyorsanız her zaman modunuzun yüksek olması gerekmektedir. Aksi takdirde ona ayak uyduramadığınız için sizden çok sıkılacaktır.

Haraketli bir hayat yaşamak ani kararlar vermek bi anda seyahat planı yapmak onların yaşam felsefesidir. Rutini asla sevmezler. Genellikle karasız ve sabırsızlardır. Hem fiziksel hem zihinsel olarak aktif ve haketli olan ikizler burcu kadınıyla yaşamak oldukça zordur. İkizler burcu kadınlarının sürekli değişen bir karakteri vardır. Yeniliklere ve değişimlere çok açıktır.

İkizler Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

İkizler burcu kadınları genellikle uzun boylu ve yuvarlak vücut hatlarına sahiptirler. Çoğunlukla beyaz tenlidirler ve kahve tonlarında saçları vardır. Bu burcun kadınları modayı çok iyi takip ederler güzel beden ölçülerine sahip oldukları için fizikleriyle modayı çok iyi harmanladıkları görülür.

İkizler Burcu Kadını Ve Aşk

Özgüveni oldukça yüksek olan ikizler burcu kadınları özgürlüklerine çok düşkündürler. Onunla yaşamak istiyorsanız kendinizi onun ellerine bırakmanız gerekmektedir. Bu burcun kadınları ilişkiye başlamadan önce genellikle partner adaylarını sınava tabi tutarlar, onların kriterlerine uygun olursanız sizinle ilişkiye başlarlar.

İkizler Burcu Kadının Olumlu Özellikleri

Bu burcun kadınlarının en belirgin özellikleri enerjik bilgili ve zeki oluşlarıdır. Eğlenmeyi seven halleriyle her ortamın aranılan yüzüdür. Pratik zekaları sayesinde en çıkmaz oldukları anlarda bile kendilerine çıkış yolu yaratabilme güçleri vardır.

İkizler Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

İkizler burcu kadınının en belirgin olumsuz özelliği yaşanılan olaylara fazla yüzeysel bakmasıdır. İstemediği durumlarda vicdanını ve merhametini hemen kapatırlar ve görmezden gelirler.