Kılıçdaroğlu'na saldırı Bekir Bozdağ olayını hatırlattı

Kılıçdaroğlu'na saldırı Bekir Bozdağ olayını hatırlattı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına katılmak üzere grup salonuna doğru hareket ettiği sırada bir saldırıya uğradı.

KILIÇDAROĞLU'NA YUMRUKLU SALDIRI

28 yaşındaki saldırgan, Kılıçdaroğlu'nun yolunu keserek kendisine 2 kere yumruk attı. Saldırı sonrası Kılıçdaroğlu'nun sol gözünde biraz şişlik meydana geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı - İZLE

BEKİR BOZDAĞ'A SALDIRI OLMUŞTU

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı ister istemez 8 ay önce Başbakan Yardımcısı olan Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı hatırlattı. Bozdağ, Bektaş-ı Veli'yi anma törenlerinde önce kürsüde konuşurken yuhalandı, sonra da yumruklu saldırıya uğradı.

UMUT ORAN SALDIRGANA SARILMIŞTI

Bekir Bozdağ'a yapılan saldırı sonrası CHP'li Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran çok konuşulmuştu. Umut Oran, Bozdağ'a saldıran kişinin yanına giderek sarılmıştı.

"YUMRUKTAN DAHA FAZLA ACITTI"

Bekir Bozdağ da Umut Oran'ın bu hareketi sonrası "Umut Oran'ın şahsıma yumruk atan saldırgana sahip çıkması, yumruktan daha fazla acıtmıştır" demişti.

Ensonhaber olarak Kılıçdaroğlu'na yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz ancak Umut Oran gibi "politikacıya saldıranlara sarılanların" da geçmişini asla silemeyeceğinin altını çiziyoruz.

Kılıçdaroğlu'na saldırı Bekir Bozdağ olayını hatırlattı