Alanyaspor - Galatasaray - CANLI SKOR

Maç sonucu: Alanyaspor 1-4 Galatasaray

90' Balkovec, serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Top dışarıya gitti.

90' Alanyaspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Sağ kanattan ceza sahasına girmek isteyen Pedro Pereira, Barış Alper'in müdahalesiyle yerde kaldı. Barış Alper, pozisyon sonrası sarı kart gördü.

90' Ceza sahasında topu alan Gomis, dönerek vuruşunu yaptı. Runarsson, Gomis'in şutunu ayağıyla kurtardı.

85' Zaniolo şansını denedi. Soldan ceza sahasına giren İtalyan yıldız, açısı daralmasına rağmen şutunu çıkardı. Top dışarıya gitti.

84' Barış Alper, Pedro Pereira'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Galatasaray sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Pedro Pereira, pozisyon sonrası sarı kart gördü.

82' Alanyaspor'da Efecan yerini Oğuz'a bıraktı.

81' Alanyaspor korneri pasla kullandı. Ardından Efkan'ın ortasında ceza sahasında kafalardan seken top kaleci Muslera'da kaldı.

80' Galatasaray'da Kerem yerini Gomis'e bıraktı.

76' Kerem'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Ardından Alanyaspor ceza sahası içinde yaşanan karambol sonrası Midtsjö'nün vuruşu dışarıya gitti.

75' Alanyaspor'da Yusuf ve Doumbia çıktı. Furkan ve Balkovec oyuna dahil oldu.

75' Galatasaray'da Rashica ve Oliveira çıktı. Midtsjö ve Yunus oyuna dahil oldu.

73' Alanyaspor sağ kanattan geldi. Doumbia'nın ortasında top diğer kanada açıldı. Ardından topu alan Zinedine Ferhat'ın ortasını savunma karşıladı. Ceza sahası dışına gelen topu alan Lusamba'nın vuruşu savunmadan da sekerek kaleci Muslera'da kaldı.

71' Alanyaspor'da Fatih, topu rakip ceza sahasına gönderdi. Yusuf'un indirdiği top kaleci Muslera'da kaldı.

68' Kerem'in soldan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Ardından Boey'un ceza sahasına gönderdiği topta Zaniolo'nun vuruşunu kaleci kurtardı. Zaniolo bir kez daha topu aldı ve vuruşunu yapıt. Bu top da kaleci Runarsson da kaldı.

65' Galatasaray'da 1 gol ve 1 asist yapan Mertens oyundan çıktı. Zaniolo oyuna dahil oldu.

64' Alanyaspor'un top kaybı sonrası top Galatasaray'a geçti. Soldan gelişen atakta Adekugbe ceza sahasına ortasını yaptı. Rashica, bu ortada düzgün bir vuruş yaparak farkı 3'e çıkardı.

64’ Gol… Alanyaspor 1-4 Galatasaray (Rashica)

60' Alanyaspor'da Rassoul ve Cavaleiro çıktı. Efkan ve Zinedine Ferhat oyuna dahil oldu.

58' Gelişen Galatasaray atağında Kerem, Barış Alper'i topla buluşturmak istedi. Top kaleci Runarsson'da kaldı.

56' Mertens orta alanda yerde kaldı. Belçikalı futbolcuya faul yapan Doumbia sarı kart gördü. Galatasaray orta sahadan serbest vuruş kullanacak.

48' Rakip ceza yayının biraz gerisinde topu alan Mertens'in şutu ağlara gitti.

48’ Gol… Alanyaspor 1-3 Galatasaray (Mertens)

46' Galatasaray'da Mauro Icardi ikinci yarıda yok. Arjantinli golcü yerine Barış Alper oyuna dahil oldu.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sonucu: Alanyaspor 1-2 Galatasaray

45' Adekugbe'nin sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Rashica'nın kafa vuruşunu Runarsson son anda kurtardı.

45' Cavaleiro'nun soldan kullandığı kornerde Adekugbe topu karşıladı. Ardından topu alan Fatih, Doumbia ile anlaşamadı ve top doğrudan dışarıya gitti.

42' Galatasaray yeniden öne geçti. Gelişen Galatasaray atağında Mertens'in sağ kanattan ortasında, Icardi ceza sahasında bekletmeden bir vuruş yaptı ve takımını yeniden öne geçirdi.

42’ Gol… Alanyaspor 1-2 Galatasaray (Icardi)

36' Pedro Pereira'nın sağ kanattan ortasında savunma topu karşıladı. Ardından Pedro Pereira, Doumbia'nın pasıyla bir kez daha topla buluştu. Pedro Pereira'nın ikinci ortasında Muslera topu çıkardı ve ardından Nelsson bu topu uzaklaştırdı.

35' Rakip yarı alanın ortasında topla buluşan Mertens, rakip ceza sahasına yakın bir mesafeye geldi ve şutunu çekti. Top dışarıya gitti.

31' Boey, sağ kanattan topla birlikte çıkmak isterken, Yusuf'un müdahalesiyle yerde kaldı. Yusuf, bu müdahalesi nedeniyle sarı kart gördü.

27' Gelişen Galatasaray atağında çizgiye inen Adekugbe'nin ortasında top kaleci Runarsson'da kaldı.

24' Ardından bir kez daha gelişen Galatasaray atağında Mertens, ceza sahası içindeki Icardi'yi düşündü. Top doğrudan dışarıya gitti.

20' Galatasaray'ın top kaybı sonrası Alanyaspor sol kanattan geldi. Efecan, sağ kanatta topu aldıktan sonra ters kanadı gördü. Solda topu alan Yusuf'un ortasını Nelsson karşıladı. Ardından Lusamba'nın ortasında top doğrudan dışarıya gitti.

17’ Gol… Alanyaspor 1-1 Galatasaray (Efecan)(P)

15' Alanyaspor, penaltı kazandı. Sol kanattan ceza sahası içine giren Yusuf, Boey'un müdahalesiyle yerde kaldı. Abdülkadir Bitigen penaltı noktasını gösterdi.

14' Ceza sahası içinde boş pozisyonda kalan Abdülkerim topu ağlara gönderdi.

14’ Gol… Alanyaspor 0-1 Galatasaray (Abdülkerim)

12' Boey'un savunmanın arkasına gönderdiği topta Icardi, yerden seken topta kafasıyla aşırtma bir vuruş yaptı. Bu top kaleci Runarsson'da kaldı.

4' Boey, sağ kanattaki Rashica'yı topla buluşturdu. Kosovalı futbolcu, yaya doğru orta yaptı. Mertens, ceza sahası dışına gelen bu topta şutunu çekti ancak Belçikalı futbolcunun vuruşu yavaş kaldı. Runarsson bu topu kontrol etti.

2' Mertens sol kanattaki Kerem'i topla buluşturmak istedi. Savunma araya girdi. Daha sonra topu alan Efecan, Mertens'in müdahalesiyle yerde kaldı. Alanyaspor kendi yarı alanından serbest vuruş kullanacak.

1' Maç başladı.