Erman Toroğlu: Ezgi'yle aramızdaki yaş farkından kime ne
ensonhaber.com

Eski hakem ve spor yorumcusu olan Erman Toroğlu, son olarak yaptığı evlilikle gündeme gelmişti.

73 yaşında olan Toroğlu'nun 39 yaşındaki Ezgi Yavuz ile evlenmesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Evliliklerinin ardından ikili evini Sabah Pazar'a açtı. Toroğlu ailesi birçok konu hakkında soruları cevapladı.

Toroğlu röportajda, "Nerede tanıştınız?" sorusuna, " Bir arkadaş toplantısında tanıştık. O zaman beni çok bilmiyordu, sonradan tanıdı." dedi.

Ezgi Yavuz ise bu soruyu, "Spora yabancı biri değilim, Galatasaraylıyım ve kulüp üyelik belgemi merhum başkan Mustafa Cengiz'den almıştım. Ama televizyon izlemiyorum, bu sebeple futbol programlarını da bilmem yani." şeklinde yanıtladı.

Erman Toroğlu: Ezgi'yle aramızdaki yaş farkından kime ne

"RUHLAR UYUYOR MU BAKAN YOK!"

Magazincilerden rahatsız olduğunu belirten Yavuz, "O gece beni magazinciler evime kadar takip etti, bu hiç hoş değildi! Görüntüleyebilirsiniz ama insanların peşine takılıp evine kadar takip edemezsiniz. İnsanlar kağıt üzerindeki şeylere bakıyor. Ruhlar uyuyor mu, buna bakan yok! Oysa bizim yaşam adına paylaştığımız o kadar çok şey var ki... İkimiz de yemeyi seviyoruz, gezmeyi seviyoruz. Bodrum'u seviyoruz." dedi.

"EZGİ'NİN YAŞINDAN KİME NE?"

Yaş tartışmalarıyla ilgili konuşan Toroğlu, "Ezgi için 17 yaşında diye yazmışlar. Güldük, geçtik. Hiçbir şeyin üstüne gitmeyeceksiniz. Sana verdiğimiz bu söyleşi de ilk ve son olacak. Ezgi, 39 yaşında bir avukat. Bizler yetişkin insanlarız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan kime ne?" ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu: Ezgi'yle aramızdaki yaş farkından kime ne

"ERMAN'IN PAHALI ZEVKLERİ VAR AMA ÇOK MÜTEVAZI"

İnsanların Erman Toroğlu'nu yeterince tanımadığını söyleyen Yavuz, "Açıkçası beni genç kız diye yazmaları hoşuma gitmedi değil (gülüyor). Erman Hoca'nın kamuoyunca yeterince tanındığını düşünmüyorum. Çok bohem, kaliteli bir hayatı var. Pahalı zevkleri var ama çok mütevazı bir insan. Mesela geçen hafta sanayide tamircilerle personel yemeğine oturacak kadar halktan biri." dedi.

Yavuz açıklamasının devamında, "Avukat olduğumu biliyorsunuz zaten. Daha çok Çağlayan Adliyesi'nde çalışıyorum. Beşiktaş'taki ofisimi, trafiğe takılmamak için artık Beyoğlu'na taşıyorum. Yıllarca başta Doğuş olmak önemli gruplarda görev yaptım. İki senedir serbest avukat olarak çalışıyorum. Uzmanlık alanım arabuluculuk." ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu: Ezgi'yle aramızdaki yaş farkından kime ne