Mehmet Demirkol: Roma Salih için 6 milyon Euro verdi

Mehmet Demirkol: Roma Salih için 6 milyon Euro verdi

Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük bir darbe alan Fenerbahçe'de eleştiriler artmaya başladı. NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, Salih Uçan konusunda çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ersun Yanal'ın ya da Fenerbahçe Yönetimi'nin Salih Uçan'ın neden oynamadığını açıklaması gerektiğini ifade eden Demirkol, "Şayet Fenerbahçe altyapısı, 18 kişilik maç kadrosunu tamamlayacak bir oyuncu bulamıyorsa o altyapı kapatılmalı" dedi.

ROMA SALİH İÇİN 6 MİLYON EURO VERDİ

Roma'nın Salih Uçan için 6 milyon euroluk resmi bir teklif yaptığını dile getiren Demirkol, "Salih herhangi bir oyuncu değil Fenerbahçe'de. Şayet süre alamayacaksa bu net olarak açıklanmalı. Bu sezon neydi beklenti, Salih Uçan'ı tahtaya yaz, gerisini doldurdu. Salih bu sezon patlayacaktı ama olmadı. Bu patlama olmuyorsa şayet, ihtimaller var. Bu adamın oynamamasının bir sebebi vardır, bu sebep belirlenir ve açıklanır. Diğer bir sebep, Ersun Yanal düşünmüyordur. O zaman verin Salih'i Roma'ya gitsin adam, neden tutuyorsunuz. Roma, Salih'i istedi ve tam 6 milyon euroyu masaya koydu, olmadı." ifadelerini kullandı.