JLO Casper'a da rötuş yaptı

JLO Casper'a da rötuş yaptı

Jennifer Lopez (42) ile olan yaşadı! Dünyanın en güzel ve seksi kadınlarından biri olarak gösterilen Jennifer Lopez, hayatına soktuğu erkekleri tepeden tırnağa yeniliyor. Dünya çapında şöhreti yakaladıktan sonra aşk yaşadığı Ben Affleck'ten itibaren Lopez'in hayatına giren erkekler, resmen yeniden doğmuşa dönüyor. Affleck'in ardından, Cis Judd ve Marc Anthony'yi de baştan aşağı yenileyen Lopez, son olarak Casper Smart'ı da değiştirdi. Lopez, Smart'a 32 bin dolarlık bir Rolex saat, Neil Lane'den tektaş küpe ve ünlü markalardan giysiler aldı.

ANTHONY DE ONA BORÇLU

Marc Anthony, Latin müziğin en ünlü isimlerinden biri olsa da Lopez ile evlenmenden önce son derece kötü giyinen bir isimdi. Ancak Lopez'den sonra bir stil ikonuna dönüştü.

AFFLECK DE ELİNDEN GEÇTİ

Sinemanın en yakışıklı isimlerinden biri olan Ben Affleck, Lopez'den önce ve sonra asla giyimiyle dikkat çekmedi. Ancak Lopez ile birlikte olduğu süre zarfında Affleck dünyanın en iyi giyinen erkekleri arasında gösteriliyordu.

DANSÇIYA RÖTUŞ YAPTI

Jennifer Lopez, 2001'de evlendiği ve bir yıl sonra boşandığı dansçı Cris Judd'u da baştan yarattı. Lopez bu konuda soru soran gazetecilere "Rötuş yaptık" demişti.

Sabah