Alparslan: Büyük Selçuklu'da büyük veda! O ismin gidişi herkesi ağlatacak...

Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu devam ediyor.

Barış Arduç'un Alparslan'a hayat verdiği dizi ikinci sezonunda da reyting rekorları kırıyor ve oyuncu kadrosuyla büyülüyor.

Fahriye Evcen'in ayrılığından sonra Kayra Zabcı'nın Seferiye olarak yer aldığı dizi, dün yine herkesi ekrana kilitleyen bir bölümle yayınlandı.

Yaşanan bazı ayrılıklar nedeniyle seyircisini üzen dizi, taze kan arayışına girdi ve yeni oyuncularla anlaştı.

Ancak seyirciye bir üzen haber daha geldi ve diziden bazı oyuncuların ayrılacağı söylendi. Bu ayrılıkların diziyi etkileyip etkilemeyeceği ise henüz bilinmiyor..

Ayrılık rüzgarı

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde ayrılıklar peş peşe yaşanacak. Bunun ilgili özel haber ise TV100 Magazin Müdürü ve Gazeteci Birsen Altuntaş'tan geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş yaptığı özel haberinde; "Alparslan Büyük Selçuklu dizisi peş peşe yaşanan ayrılıklarıyla gündemde… Son bölümde dizinin Çağrı Bey’i Erdinç Gülener ile Yınal’ı Uygar Özçelik ekibe veda etti.

Dizinin yapım şirketi Akli Film’in patronu Emre Konuk, iki başarılı oyuncuyla fotoğrafını yayınladı ve “Önce Refik sonra Tarık… Allah’a sizin gibi yoldaşlar nasip ettiği için ne kadar dua etsem azdır. İyi ki varsınız…” yorumunu yaptı.

Dizide 3 yeni bomba ayrılık daha yaşanacak. Ekibe “Besasiri” rolüyle dahil olan Devrim Saltoğlu ile Alexandır’a hayat veren Bora Cengiz diziden ayrılacak.

Hikâyesi hızlandırıldığı öğrenilen dizinin en flaş ayrılığı ekibe ikinci kez katılan Barış Bağcı olacak. Dizinin Tuğrul Bey'i Barış Bağcı’nın 46. ya da 47. bölümde veda etmesi planlanıyor." ifadelerine yer verdi.

Alparslan: Büyük Selçuklu'da büyük veda! O ismin gidişi herkesi ağlatacak...