''Belki büyüyemeden öleceğim'' demişti! Fenomen Taha Duymaz öldü mü? Yürekleri dağladı...

Deprem bilançosunun ağır olduğu illerden birisi de Hatay...

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ölü ve yaralı sayıları da artıyor.

Hatay'da kurtarılmayı bekleyen bir isim de Fenomen Taha Duymaz...

Hatay'ın Yayladağ ilçesinde yaşayan Taha Duymaz, halasının evinde kuzenleri ve kardeşleri ile enkaz altında kaldı.

3 gündür kurtarılamayan genç fenomenin sevenleri sosyal medyadan yardım istedi.

Ünlülerden yardım çağrısı

Taha Duymaz'ın depreme yakalandığı evin önünde yayın yapan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, "Evi bulduk geldik, Taha'nın abisi 3 gündür burada. Yardım destek istiyoruz, abisi ses duydu. Taha'nın olduğu ev en alt kattaydı." açıklamasında bulunmuştu.

Daha önce programında ağırladığı Taha Duymaz'ın annesiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşan psikolog Gökhan Çınar ise, "Vinç ve operatör yönlendirildi. Enkazda Taha’nın ve oradaki tüm canlarımızın bulunduğu binanın üzerinde devrilmiş başka bina var. Buraya diğer binayı kaldırmak için büyük bir vincin ve sistemin daha girmesi bekleniyor hâlâ . Umutla, sabah iyi haberleri bekliyoruz. Ablasıyla konuşuyorum. AFAD, Ahbap, Babala ekipleri, Oğuzhan, Derya Uluğ, Mustafa Akan ve tüm ekip canla başla uğraşıyor. CZN Burak ekiplerle birlikte enkazın orda saatlerdir. Bitmeyen bir umutla iyi haber bekliyoruz, istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Hayatını kaybetti

Gazeteci ve yazar İlhami Işık ile şarkıcı Nihat Doğan sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla genç fenomenin hayatını kaybettiğini duyurdular.

İlhami Işık, Twitter hesabından ''Sen ne güzel bir çocuktan ya Talha. Huzur içinde uyu ciğerim. Mekanın cennet olsun'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Nihat Doğan da yaptığı paylaşımda, ''Sen ne güzel bir çocuktun be Taha.'' ifadelerini kullandı.

Ailesinden ise öldüğü iddialarına henüz bir açıklama gelmedi.

O sözleri akıllara geldi

Geçtiğimiz Aralık ayında Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programına konuk olan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz'ın ''Belki büyüyemeden öleceğim'' şeklindeki sözleri ise yürekleri dağladı.

Çektiği yemek videoları ile ünlenen Hataylı genç fenomen Taha Duymaz, değişimiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hayat benim hayatım, bir gün ölüp gideceğim. Ne zaman öleceğim belli değil. Belki büyümeyeceğim, belki 19, 20, 25 yaşında öleceğim. Yaptırayım da mutlu mutlu gideyim. Haksız mıyım? Kimse karışsın istemiyorum. İnsanların hayatına bu kadar karışmaktan vazgeçsinler. İnsanların kendi hayatı, nasıl mutluysa öyle yaşıyor. Karışmayın! Yıl 2022, 2023'e giriyoruz. Kimse kimsenin istediği şekilde hareket etmek zorunda değil. Sosyal medyada 'Samimiyetin gitti' şeklinde yorumlar yapılıyor. Estetik yaptırmak ile samimiyetin hiçbir alakası yok. Karakter meselesi, insanın karakteri değişmesin. İsteyen istediğini yaptırsın. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın. Hepimizin ömrü kelebek gibi, gelip geçiyor. İstanbul'da iş arıyorum. İş bulursam buraya yerleşebilirim. Sosyal medya bir gün biterse köyde teneke toplar satarım. Dağa çıkıp yine kekik toplarım. Ailem için çalışıyorum ama bazen yaranamıyorsun. Bir gün onlara 'madem öyle alın Instagram'ı siz yapın' dedim. Her şey göründüğü gibi kolay değil."