Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar'ın hastalığı neydi? Dilek Parlar neden öldü, kaç yaşındaydı?

Berat Efe Parlar'ın annesi Dilek Parlar'ın hayatını neden kaybettiği merak ediliyor. Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi uzun süredir hastalıkla yaşam mücadelesi vermekteydi. Genç isim İftarlık Gazoz filminde annesinin rahatsızlandığını öğrenmişti. Peki Berat Efe Parlar'ın annesinin hastalığı neydi?

Dilek Parlar kimdir, neden öldü?

Genç oyuncu Berat Efe Parlar'ın annesi olduğu bilinen Dilek Parlar uzun süredir kanserle mücadele ediyordu. Berat Efe, İftarlık Gazoz filminde canlandırdığı 'Adem' rolü ile dikkatleri üzerine çekmişti. Genç isim annesinin rahatsızlandığını Film setinde öğrendiğini şu sözlerle anlatmıştı:

"İftarlık Gazoz' filmi zamanında annemin hastalığı başlamıştı, onu düşündüm. Babam annemin yanına İstanbul'a gelmek zorundaydı orada oyuncu koçumla kaldım. Biraz annemi düşündüm, biraz o zamanı düşündüm ağladım… Babam şeker hastası. Annemden sonra babam da hastalandı. Atakları oluyor. Tek çocuğum, kardeşim yok."

Berat Efe Parlar kimdir?

14 Ekim 2004 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Parlar oyunculuğa reklam filmleriyle başlamıştı. 2008 yılında ise oynadığı Melekler Korusun dizisiyle ilk dizi rolüne sahip olan isim, İftarlık Gazoz adlı filmi ile ilk başrolünü oynamıştı. Parlar, üniversiteye başlamış ve Nişantaşı Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Bölümü'nde okumaya başlamıştır.