Yalı Çapkını 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisinden yeni bölüm fragmanı geldi.

Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, gibi başarılı isimler yer alıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren, büyük bir hayran kitlesi oluşturan Yalı Çapkını dizisi, her bölümüyle izleyicileri televizyona kilitliyor.

Dizinin son bölümünde Suna, yalıda olan biten her şeyi Kazım Ağa’ya anlatıyor. Kazım Ağa, Ferit ile konuşmak için dışarı çağırıyor. Ancak Ferit’in başına bela olan Serter’in adamları, onları rahat bırakmıyor. Serter’in adamları Kazım Ağa’yı vuruyor. Dizinin yeni bölümünde Kazım Ağa’nın ölüp ölmeyeceği ise merak konusu.

Yeni bölümde neler olacak?

Dizinin yeni bölümünde Kazım Ağa hastaneye kaldırılacak. Ferit ve Seyran arasındaki ilişki düzelmeye başlayacak ancak evde bir engel daha var. Ferit ne kadar engel olmaya çalışsa da Seyran, Pelin’i evden kovacak. İşte yeni bölüm fragmanı…

Yalı Çapkını 20. bölüm 2. fragmanı