Yalı Çapkını Halis Ağa'nın oğlunu görenler şaşırıp kaldı! Çok yakışıklıymış:

Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'ya hayat veren Çetin Tekindor, oyunculuk performansıyla ekran başındaki seyircisini kendisine hayran bırakıyor.

Halis Ağa karakteri ile hem sevilen hem de nefret edilen oyuncu, 1987 yılında kendisi gibi oyuncu Zerrin Tekindor ile evlendi.

İkilinin bu evliliğinden Hira Tekindor adında bir erkek çocukları dünyaya geldi. Hira Tekindor, 1989 yılında Ankara'da doğdu.

Yuırt dışında eğitim alan Hira Tekindor, anne ve babası gibi oyunculuk yolunda ilerliyor.Tekindor, 2006'da lisedeki plastik sanatlar dersi için yönettiği ve senaryosu Çetin Tekindor tarafından yazılan 'Örümcek' isimli kısa filmle ödül aldı.

2013 yılında da çevirisini yaptığı Jez Butterworth'ün Nehir adlı oyunu, Haluk Bilginer rejisiyle Oyun Atölyesi'nde sahnelenmeye başlandı.

Başarılı ile göz dolduran Hira Tekindor'un sosyal medya paylaşımları da olay oldu.Zerrin Tekindor ve babası Çetin Tekindor ile de fotoğraf paylaşan genç isim, yakışıklığıyla dikkati çekti.

Yakışıklı oluşu göz doldurdu

Çetin Tekindor'un oğlu Hira Tekindor hem babasına hem de annesi Zerrin Tekindor'a benzetildi. Yakışıklı olmasıyla göz dolduran genç isme, sosyal medya üzerinden yorum yağdı.

Başarılı isme yorum yapanlar, ne kadar yakışıklı olduğunu ve babasıyla aynı projede görmek istediklerini söyledi.

Herhangi bir dizi projesinde yer almayan Hira Tekindor ise tiyatro alanında çalışmalarını sürdürüyor.