Nevşin Mengü'nün beslenme programı

Nevşin Mengü'nün beslenme programı

CNN Türk'te akşam haberlerini sunan Nevşin Mengü, televizyondan sonra spordaki performansıyla da adından söz ettiriyor.

Güzel spiker, maratonlara katıldığı için antrenman programını sıkı tuttuğunu bu yüzden sosyal hayatı olmadığını söylüyor.

"GÜN DOĞMADAN UYANIYORUM"

"Hiçbir sosyal hayatım yok. Akşam yemeğe gidiyoruz, saat 21.30’da uykum geliyor. Sabah güneş doğmadan uyanıyorum, antrenmana başladığımda daha sabah ezanı okunmamış oluyor. ‘Iron Man’ yüzünden işin içine yüzme ve bisiklet de girdi. Programımı gün gün böldüm. Haftada üç gün, 10’ar kilometre koşuyorum. Hafif tempodaysa 50 dakikada koşuyorum 10 kilometreyi. Bazen interval yapıyorsun, süratleniyorsun, yavaşlıyorsun. Kimi gün yokuş yapıyorsun, kendini yokuşlara vuruyorsun. Hafta sonu da uzun mesafe koşuyoruz, 22 kilometre koştum mesela sabah. Iron Man’e 6 ay kala bu antrenmanı iki katına çıkaracağız. Sabah 05.30’ta 15 kilometre koşacağım, sonra işten çıktıktan sonra yine spor salonuna gidip 2 kilometre yüzeceğim."

Nevşin Mengü'nün beslenme programı

BESLENME PROGRAMI

Nevşin Mengü, ayrıca sıkı bir beslenme programı uyguluyor:

"İyi beslenmeye çalışıyorum. 3 öğün, sağlıklı şeyler yiyorum. Mesela sabah omlet yiyorum, öğle salata, akşam zeytinyağlı, yoğurt falan yerim. Zaten hiç kötü şey yemem, pastadan filan uzak dururum. Ama antrenmanlar sıklaştıkça aminoasit gibi ürünlerle destekleyici şeyler almam gerekecek. Onları alınca iş çok değişiyor. Doping değil bunlar sadece doğal, bitkisel haplar"

Nevşin Mengü'nün beslenme programı

Nevşin Mengü İstanbul Maratonu'nda koştu

Nevşin Mengü'nün beslenme programı

Nevşin Mengü canlı bağlantıyı kesip sitem etti İZLE