Niğde'de yol verme kavgasında otobüs şoförünü darbetti
DHA

Niğde'de Bor Caddesi üzerinde, otomobil sürücüsü A.E. ile özel halk otobüsü şoförü M.E. arasında, sıkışan trafikte yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşandı.

ÖNCE DAYAK YEDİ, SONRA BEYZBOL SOPASIYLA SALDIRDI

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine otomobilinden inen A.E., otobüse binip sürücü M.E.'ye vurmaya başladı. M.E.'nin de yanındaki beyzbol sopasını alıp, karşılık verdiği belirtildi.

Niğde'de yol verme kavgasında otobüs şoförünü darbetti ViDEO

KAVGA DIŞARIDA DA DEVAM ETTİ

Otobüs içerisinde başlayan kavga dışarıya da taşarken, kavgaya müdahale eden otobüs yolcuları tarafları ayırdı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Niğde'de yol verme kavgasında otobüs şoförünü darbetti

İKİ TARAF DA ŞİKAYETÇİ

A.E. gözaltına alınırken, otobüs şoförü M.E. ise çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kavga otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, iki sürücü de birbirinden şikayetçi oldu.

Niğde'de yol verme kavgasında otobüs şoförünü darbetti

"NASIL ARABA SÜRÜYORSUN DİYE KÜFÜR ETTİ"

Olay sonrası özel halk otobüsü şoförü Mustafa Ergin o anları anlatarak,
"Buradan YSE durağından çıktık. Oscar istikametine doğru gidiyoruz çift şerit halinde. Ondan sonra bu arkadaş beni sıkıştırıyor diye üzerime arabayı sürdü. Ondan sonra ben geçtim çift şerit halinde Oscar durağına vardık. Durağa yanaştım kapıları açtım yolcu indiriyorum. Bu arada sol cama geldi eliyle vurdu küfürler etti. Ben açmadım camı, ondan sonra kapıya geldi. ‘Nasıl araba sürüyorsun diye küfür etti bana."

"İKİ YUMRUK SALLADI, BEN ONA DEĞNEK SALLADIM"

Saldırganın otobüse bindiği sırada yolcuların müdahale ettiğini belirten Ergin, "Yolcular müdahale etti, derken bana bir iki yumruk salladı, ben ona değnek salladım değnek vardı. Ben ona sallarken o benim elimden aldı nasıl ettiyse, sonra yolcular girdi devreye aşağıdan geldiler olay bu işte. Sonra indik aşağıya o sırada polis geldi, nasıl olduysa ellerinden kurtuldu ekibin, orada bir daha kavgaya tutuştuk. Orada da küfür etti bana, ağzına ne geldiyse sövdü saydı bağırdı. Şikayetçi oldum, polis memurlarıyla hastaneye gittik sardılar elimi, darp raporu aldım.” dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)