Apple Music, 50 milyon abone sayısına ulaştı
ensonhaber.com

Apple, dünya genelinde ciddi bir şekilde gelir kaybı yaşıyor. Birçok bölgede yaşanan düşük iPhone satışları nedeniyle geçtiğimiz günlerde fiyat indirimine gideceğini açıklayan şirket, son 3 ayda telefon satışları hariç diğer hizmetlerinde başarılı olmaya devam ediyor.

apple music

APPLE DİĞER HİZMETLERİNDE REKOR KIRDI

Geçtiğimiz senenin son çeyreğinde App Store, Apple Pay, bulut hizmetleri ve diğer servis kategorileri de dahil olmak üzere çeşitli hizmetlerde gelirini artıran Apple, 2018'in son çeyreğinde 10.9 milyar dolarlık gelir elde ederek, yeni bir rekora imza attı.

apple music

APPLE MUSİC 50 MİLYON ÜCRETLİ ABONE SAYISINI AŞTI

Apple'ın müzik akış platformu 'Apple Music' ise 50 milyon ücretli abonelik barajını aşarak, şirketin şimdiye kadarki en yüksek müzik gelirini elde etti. 2015 yılında Apple tarafından başlatılan Apple Music, dünyanın ilk ücretli müzik abonelik servisi olmamasına rağmen çok kısa bir süre içinde hızla büyüyerek, şu anki lider Spotify'a biraz daha yaklaşmış oldu.

spotify

Spotify ise şu anda 90 milyona yaklaşan abonesiyle, müzik akış platformunun lideri konumunda bulunuyor. Son aylarda abone sayısını Spotify'a göre daha hızlı bir şekilde artıran Apple Music, böyle giderse müzik akış sektöründe zirveye oturacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji