Galaxy Note 4′ün tanıtım tarihi açıklandı

galaxy

Daha önce 3 Eylül'de satışa çıkacağı söylentileri ayyuka çıkmış fakat Samsung'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. Firma, geçtiğimiz gün dağıtmaya başladığı basın bülteninde,yeni Phablet modeli Galaxy Note 4‘ün 3 Eylül tarihinde Berlin, New York ve Beijing'de eş zamanlı olarak tanıtılacağını duyurdu.

5-10 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA SATIŞTA OLACAK

Galaxy Note 4′ün tanıtımı, Samsung'un YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Cihazın, 5-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek IFA 2014 fuarı esnasında satışta olacağı tahmin ediliyor. Samsung, Galaxy Note 3′ü de geçtiğimiz yılın eylül ayında tanıtmıştı.

GALAXY NOTE 4'ÜN ÖZELLİKLERİ

Galaxy Note 4′ün sahip olacağı söylenen teknik özellikleri bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Samsung tarafından yorumlanmayan iddialara göre, Galaxy Note 4 5,5 inç boyutunda 2560x1440p çözünürlük sunan Super AMOLED ekrana, Qualcomm'un dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemcisine, 16 MP arka, 2 MP ön kameraya, son olarak da microSD kart ile 128 GB'a kadar artırılabilen 32 ve 64 GB dahli depolama alanı seçeneklerine sahip olacak.