Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğu darbedip üzerinde sigara söndürdüler: Anne ve sevgilisi tutuklandı

Beyşehir ilçesinde 3,5 yaşındaki oğlu M.D.Ç.'yi darbedip, vücudunda sigara söndüren annesi H.A. ile sevgilisi M.A.E. tutuklandı. Çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.

Konya'da 3,5 yaşındaki çocuğu darbedip üzerinde sigara söndürdüler: Anne ve sevgilisi tutuklandı
  • Konya'da bir apartmanda annesi H.A. ve sevgilisi M.A.E. tarafından darbedilen 3,5 yaşındaki M.D.Ç., komşuların ihbarı üzerine bulundu.
  • Çeşitli yaralarla hastaneye sevk edilen çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.
  • Anne ve sevgilisi, polis tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan apartmana, sevgilisi M.A.E. ile 4 ay önce taşınan H.A.'nın oğlu M.D.Ç.'nin önceki gece saatlerinde ağlamasından endişe duyan komşular, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eve gelen polis ekipleri, çocuğun darbedildiğini çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğunu görünce anne H.A. ve sevgilisi M.A.E.'yi gözaltına aldı.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRDÜKLERİ BELİRLENDİ

Ambulansla önce Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, daha sonra Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hastanede yapılan kontrollerde, küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde sigara söndürüldüğü, kollarında ve yüzünde darba bağlı morluk olduğu, popo kısmında ise sıcak suya bağlı yanık izlerinin olduğu tespit edildi.

ANNE VE SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

H.A. ve sevgilisi M.A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

M.D.Ç. ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.