Van'daki trafik kazasında hayatını kaybeden baba ve iki kızı yan yana toprağa verildi

Muradiye ilçesinde dün gece yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden baba ve 2 kızı, yan yana toprağa verildi. Cenazeye katılan baba ve kızlarının yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı.

Van'ın Muradiye ilçesinde Vahyettin Fidan yönetimindeki otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpmıştı.

Kazada sürücü Vahyettin Fidan ile kızları Gülseren ve Sema Fidan olay yerinde hayatını kaybederken, aynı aileden 2 kişi de yaralanmıştı.

BABA VE KIZLARI YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden baba ve kızlarının cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından bugün öğle namazını müteakip Erciş ilçesi Pay Mahallesi'nde gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

İlçe müftüsünün kıldırdığı cenaze namazına Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Gülseren Fidan’ın ise Erciş’teki bir okulda öğretmen olduğu öğrenildi.