Armağan Çağlayan: Hüsnü’yü yuhalamadım İZLE

hüsnü

Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz akşam Hakan Altun ile İstanbul'da konser verdi. Şenlendirici, konser esnasında şu an cezaevinde tutuklu olan eski sevgilisi Deniz Seki'ye ait “Adaletsiz Seçim” adlı şarkıyı çaldı ve izleyicilerin arasında bulunan ünlü yapımcı Armağan Çağlayan'ın Hüsnü Şenlendirici'yi yuhaladığı iddia edildi.

Armağan Çağlayan, o iddiaları yalanladı. Armağan Çağlayan Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Hüsnü Şenlendirici hakkında şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Armağan Çağlayan: Hüsnü’yü yuhalamadım İZLE

Ünlü yapımcının açıklamaları şöyle;

"YUHLAMADIM AMA ALKIŞLAMADIM DA"

Hüsnü Şenlendirici'yi yuhaladığıma dair iddialar gerçeği yansıtmıyor. Hüsnü'yü yuhalamadım, konser esnasında bir yuh sesi de duymadım. Ama Hüsnü Şenlendirici'yi alkışlamadım da; içimden “Keşke bu şarkıyı söylemeseydi” dedim.

"HÜSNÜ'YÜ ALKIŞLAYAN ARKADAŞA SERT SERT BAKTIM"

Arkamda Hüsnü Şenlendirici'yi alkışlayan bir arkadaş vardı, ona sert sert baktım. Ben Hüsnü'nün yerinde olsaydım, o şarkıyı okumazdım. Hüsnü o şarkıya başladığında çok şaşırdım. Ben Hüsnü'nün yerinde olsaydım, o şarkı okuyacağım şarkılar arasında olsa bile, çıkartırdım repertuarımdan.

Armağan Çağlayan: Hüsnü’yü yuhalamadım İZLE