Ebru Çolak Emrah'ın cimrilik hikayesini anlattı - izle

Ebru Çolak Emrah'ın cimrilik hikayesini anlattı - izle

Bu sabah 2. Sayfa programına katılan Emrah'ın dışladığı oğlu Tayfun, diğer ünlülerin çocuklarını görünce hüzünlendiğini belirterek ''İdo'yu Zehra'yı Engincan'ı televizyonlarda görünce onlara özeniyorum. İyi bir hayatları var. İyi eğitim alıyorlar ve hayatları garanti." dedi.

Tayfun: Ben kendi ayaklarımın üzerinde duracağım

Ebru Çolak Emrah'ın cimrilik hikayesini anlattı - izle

'PARAMI KAZANIP BABAMIN KARŞISINA ÇIKACAĞIM'

Babasının basın danışmanın yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine Tayfun "Eğer bu sözleri babam yazdırdıysa ipleri tamamen kopartırım. Ben paramı kazanıp babamın karşısına güçlü bir şekilde çıkacağım. Aynı annenin çocuğu olmak isterdim, ama aynı babamın çocuğu olmak istemezdim. Mahkeme kararıyla annemin soyadını alacağım. Bu olayların suçlusu ben miyim? Ben babamı arayıp feragatname imzalayayım demedim. Babam evi alacağını söyleyince çok mutlu olmuştum. Mirastan feragat edeceğimi sonradan öğrendim. Bugüne kadar mahkemenin uygun gördüğü para dışında başka para almadım. Ben özel okulda okumadım devlet okulundaki masraflarımı karşıladı." dedi.

EMRAH'IN CİMRİLİK HİKAYESİ

Aynı dakikalarda 'Söylemezsem Olmaz ' programına konuk olan Tayfun'un annesi Ebru Çolak ise, Emrah'ın efsane olacak yeni cimrilik hikayesini anlattı: ''Tayfun Bursa'dan İstanbul'a gidiyor, İstanbul'da bir yerden babasının yanına taksiyle gidecek. Taksi 8 lira tuttu diyelim, Emrah 3 lira için pazarlık yapıyormuş.''