Bozdağ: Muhalefet iftira kampanyası yapıyor

Bozdağ: Muhalefet iftira kampanyası yapıyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Kadışehri Belediyesi hizmet binası ve Kültür Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bozdağ, muhalefete yüklendi. Bozdağ, AK Parti'nin ilk defe burada söylediği sözü Ankara'da söyleyen, Meclis'te söyleyen, Türkiye'nin her yerinde söyleyen, milletin emanetine sahip çıkan bir iktidar olduğunu belirterek şöyle konuştu:

'TAYYİP TALİMATI MİLLETTEN ALIYOR'

“Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin liderliği milletin sözünün Ankara'da iktidar olmasıdır. Tayyip bey milletin gözüne bakıyor, milletin gözünden hiza ve istikamet alıyor, talimatı milletten alıyor, Ankara'da milletten aldığı talimatın takipçisi oluyor, bunu hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyor, ekibini de çalıştırıyor. Yatarak siz hiçbir iş yapmadan ülkenizi ileri götüremezsiniz, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşırken, dünyanın da dört bir yanını dolaşıyor niçin, Türkiye daha iyi olsun, insanımız daha iyi olsun, ülkemizin imkanları daha iyi olsun diye gayret ediyor çaba sarf ediyor. Ankara'nın dışına çıkmayanlar da bunlar niye geziyorlar diye rahatsız oluyor.''

'HİZMET KÖTÜ BİR ŞEY Mİ?'

''Milletin arasına gitmek kötü bir şey mi, hizmet binalarını hizmete açmak kötü bir şey mi. Havaalanı, duble yolları, toplu konutların pek çok alanda hizmetin temelini atmak veya açılışını yapmak kötü bir şey mi? Türkiye'nin 35 milyar dolarlık ihracatını 165 milyar dolara çıkarmak için koşmak kötü bir şey mi? Bunlar hepsi iyi bir şey, ama Ankara'da yatmaya alışanlar için kötü birer örnektir. Sayın başbakanımız 60'dan fazla ilde miting yapacak, Sayın Bahçeli kaç ile gidecek, güneydoğuya gitmiyor, doğuda birkaç ile gidiyor Trakya'da yok, İç Anadolu'da Karadeniz'de bazı yerler. Kılıçdaroğlu'na bakıyorsunuz onda da yok. Türkiye'nin iki büyük partisinin lideri neredeyse Türkiye'nin yarısında miting yapmıyor, diğer muhalefeti ise üçte birine ancak gidebiliyor."

'VAKİT OLSA HEPSİNE GİDECEK'

AK Parti Genel Başkanı, Türkiye'nin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin 60'ından fazla yerde miting yaptığını anlatan Bozdağ, şunları söyledi: "Vakit olsa hepsine gidecek. Onun için Allah çalışana verir. Kim ter akıtırsa millet onun emeğinin karşılığını verir. Kim çalışırsa Allah ona verir. Biz çalışan bir kadroyuz, çalışan bir liderin arkasından gidiyoruz ve her daim milletimizden daha fazla destek görüyoruz.”

'MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR'

Büyük bir iftira kampanyasıyla seçim çalışması yapıldığına değinen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sözlerine şöyle devam etti: “Ben beklerim ki partilerin liderleri, adayları, iftiralarla değil, projelerle konuşsun, ne yapıyorlar her gün oturup bir takım iftiralar boca ediliyor, öbürleri de o iftiraları alıp bakın böyle şeyler varmış diye milletin karşısına çıkıp bu iftiraları dillendiriyor. Senin projen yok mu ya. Sen çıkıp bakın ey Türk milleti bana oy verirseniz şu projeleri hayata geçireceğim, şu programı uygulayacağım, şu adımları atacağım, sizi bulunduğunuz yerden şunları şunları yaparak ileri götüreceğim niye diyemiyorsunuz. Çünkü yok. Bunların heybelerinde millete verecek herhangi bir incir çekirdeği, kabak çekirdeği dahi yok. Olmayınca iftira atıyorlar, yalan söylüyorlar, karalıyorlar."

'NE ÇİÇEK AÇIYORLAR NE MEYVEYE DURUYORLAR'

Meyveli ağacın taşlandığını anlatan Bozdağ, sözlerini şöyle tamamladı: "Ama bunlar söğüt kimse taş atmıyor, kavak kimse taş atmıyor. Ne çiçek açıyorlar ne meyveye duruyorlar. Ak Parti'nin hükümetimizin her yerinde eseri var izi var, milletten de oy istemeye yüzü var. Çünkü yaptıklarımızla milletimizin arasındayız. Onun için ben diyorum ki iftiraları bırakın da projeleri konuşalım.”