Habertürk ve Zaman manşetlerde pişti oldu

Habertürk ve Zaman manşetlerde pişti oldu

Fatih Altaylı yönetimindeki Habertürk, Alo Fatih kasetlerinden sonra hızlı bir biçimde yayın politikasını değiştirerek Cemaat'e göz kırpmaya başlamıştı.

ZAMAN'LA PİŞTİ OLDULAR

Altaylı'nın Habertürk'ü AK Parti ile Cemaat arasındaki gerginlikte öyle bir noktaya geldi ki Cemaat'in en büyük yayın organı Zaman'la aynı manşetle çıktı.

HABERTÜRK ŞANTAJA BOYUN MU EĞDİ

Son dönemlerde ortaya çıkan Alo Fatih kasetlerinin ardından Habertürk büyük bir değişim geçirmişti. Ardından, aralarında Habertürk'ün patronu Turgay Ciner'in de bulunduğu 7 bin kişinin dinlendiği ve kendilerine şantaj yapıldığı iddiaları gündeme geldi. Habertürk'ün yayın politikasını değiştirdiği dönem de tam olarak bu iddiaların gündeme geldiği döneme denk geldi.

Habertürk'ün bu değişimi öyle süratle gerçekleşti ki, Deniz Baykal'ın 4 yıl önce internete düşen kaseti ile ilgili "Talimat Başbakan Erdoğan'dan" iddiaları gündeme gelince Zaman'la aynı manşeti atacak seviyeye erişti. Habertürk, Zaman'daki "Siyasette kaset depremi" manşetinin hemen hemen aynısı olan "Baykal kaseti depremi" manşeti ile çıktı.

Habertürk ve Zaman manşetlerde pişti oldu

Habertürk ve Zaman manşetlerde pişti oldu