İskenderun’da bir binanın bacasından içeri düşerek mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin duvarda açtığı delik sayesinde sağ salim kurtarıldı.
Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Yusuf Akın Caddesi üzerindeki bir binada yavru kedinin mahsur kaldığını fark eden çevre sakinleri, durumu vakit kaybetmeden itfaiye ekiplerine bildirdi.
DUVAR KIRILARAK ULAŞILDI
Olay yerine gelen ekipler, kedinin bulunduğu noktaya ulaşabilmek için duvarda kırıcı yardımıyla delik açtı. Dikkatli bir çalışma yürüten ekipler, yavru kediyi zarar vermeden bulunduğu yerden çıkardı.
SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Kurtarılan yavru kedi, kontrollerinin ardından sahibine teslim edildi. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.
Yetkililer, benzer durumlarda vatandaşların vakit kaybetmeden ilgili ekiplerle iletişime geçmesinin önemine dikkat çekti. Olay, hayvanlara yönelik duyarlılığın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
