İstanbul'da lezbiyen aşık cinayeti

Esenyurt'ta eşcinsel H.C. (26), ilişki yaşadığı S.D. (21) adlı genç kızın bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendi. Kız arkadaşı S.D.'yi ablasının evine çağıran H.C., burada bir süre ablası ve arkadaşıyla sohbet etti. Daha sonra bir bahane uydurarak ablasını evden dışarı gönderen H.C., kız arkadaşı S.D ile tartışmaya başladı.

İstanbul'da lezbiyen aşık cinayeti

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın uzaması üzerine H.C. kız arkadaşını göğsünden bıçakladı. Bağrışma seslerini duyan komşular polise haber verdi. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan S.D., olay yerine çağırılan ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İstanbul'da lezbiyen aşık cinayeti

HAYATINI KAYBETTİ

S.D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis H.C'yi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Esenyurt'ta lezbiyen ilişkiyi bitirmek isteyen 21 yaşındaki S.D'nin isteğini kabul etmeyerek onu 5 bıçak darbesiyle öldüren 26 yaşındaki H.C. poliste susma hakkını kullandı. Susma hakkını kullanan H.C. savcılığa sevk edildi.

YAKINLARININ GÖZÜNDEN OLAY ÖRGÜSÜ

Cinayet, katil zanlısı olarak gözaltına alınan sevgilisi ile yakınlarının anlatımına göre şöyle gelişti:

H.C. ile S.D. 6 yıl önce aynı tekstil atölyesinde çalışmaya başladı. Daha sonra aralarında lezbiyen ilişki başladı. Kısa süre önce H.C. ayrılmaya karar verdi. S.D. dün H.C.'nin evine geldi. H.C.'nin annesinin evde olmamasını fırsat bilen çift, beraber oldu. Ancak ardından H.C., S.D.'ye bir kez daha ayrılmak istediğini söyledi. S.D. ise kabul etmedi. H.C. bunun üzerine S.D.'yi biri göğsünden olmak üzere 5 yerinden bıçakladı. Evden çıkıp kaçan H.C. olay yerine iki sokak mesafede yakalandı.