Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, öldü mü? Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural acı haberi duyurdu!

AFAD’ın verilerine göre Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7,7 büyüklüğündeki deprem çevredeki birçok ilde hissedildi. Birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Ölü ve yaralı sayısı ise git gide artıyor. Meydana gelen depremde çoğu sporcu da enkaz altında kaldı.

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklanmıştı. Malatyaspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, üzücü haberi canlı yayında duyurdu. Peki Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? Öldü mü? İşte merak edilenler…

Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü?

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, enkaz altında kalan kalecileri Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir?

Ahmet Eyüp Türkaslan 11 Eylül 1994 tarihinde dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda oynayan genç futbolcu profesyonel futbol kariyerine 2013 yılında Polatlı Bugsaş Spor ile adım attı. Ardından Osmanlıspor kulübünde de oynayan Ahmet Eyüp Türkaslan, sırasıyla Bugsaş Spor, Ankaraspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor'da oynadı.