Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Gabriel Sara, Göztepe karşısında bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı.
Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, sahasında Göztepe ile oynadı ve rakibini 3-1 yendi.
Sarı-kırmızılıların 2. golü Brezilyalı futbolcu Gabriel Sara’dan geldi.
Mücadelenin 63. dakikasında Yunus Akgün’ün pasında topla buluşan Sara, ceza yayının sağ tarafından yerden uzak direğe vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve takımını 2-1 öne geçirdi.

BU SEZON İLK GOLÜNÜ ATTI
Bu sezon Süper Lig’de 10, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3 olmak üzere toplam 13 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu ilk golünü kaydetti.
Maça 11’de başlayan Gabriel Sara, 90 dakika sahada kaldı.

"GURUR DUYUYORUM"
Sara, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Sara, "Açıkçası zor bir maçtı. Kompakt oynadılar. Kırmızı karttan sonra biraz daha fazla alan bulduk ve bu da oynamamızı sağladı. Kendimle ve takımımla gurur duyuyorum. Yenilmezlik serimiz devam ediyorum." dedi.
"KIZIM ŞANS GETİRDİ"
Kızının kendisine şans getirdiğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, "Uzun süredir gol atmıyordum. Kızım buradaydı. Şans getirdi ve gol attım." ifadelerini kullandı.