Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı
ensonhaber.com

Geçtiğimiz hafta 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkileyerek Türkiye'ye adeta felaketi yaşattı. Türkiye'nin 10 ilinden binlerce acı haber geldi.

Herkesin seferber olduğu afette ünlü model Bella Hadid de felaketin ilk günlerinden beri Türkiye ve Suriye'ye destek veren isimlerden biri oldu.

26 yaşındaki Filistin asıllı Hadid, son olarak 57.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.

İşte mektubu kaleme alan kişinin yazdıkları:

"Hikayesi bitmesin"

Bu hafta Türkiye ve Suriye'yi vuran depremde en iyi arkadaşlarımdan birini kaybettim. Size ondan biraz bahsetmek istiyorum çünkü o harika bir insandı ve hikâyesinin burada bitmesini istemiyorum. Bu proje aracılığıyla onun güzel ruhunun canlı kalmasını ve hikâyesinin hatırlanmasını istiyorum.

"Cesurdu"

Arkadaşım tutkuluydu. Cesurdu. Canlıydı. Maceracıydı. Özveriliydi. Vahşi kişiliğine uygun kıvırcık saçları vardı. 16-17 yaşındayken bir yıllığına Kosta Rika'ya taşınmaya karar verdi, çünkü neden olmasındı ki? Döndükten bir yıl sonra tanıştık. Onu ilk gördüğümde bir şarkı söylüyordu ve ben de ona katıldım ve böylece arkadaşlığımız başladı. Çok zor günler geçirdik. Kariyer yollarımızdan nefret ettiğimize karar verdik ve o gönüllü çalışmalar yapmak ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışmak için Bosna'ya, Danimarka'ya ve ardından Hollanda'ya gitti.

"Seni seviyorum"

Onun hikâyesinin bu kadar kısa sürmesi benim canımı acıtıyor. Dünya sensiz daha iyi bir yer olmayacak. Bir gün tekrar buluşup şarkı söylemeye devam etmeyi diliyorum. Seni seviyorum."

Söz konusu projenin sosyal medya sayfasında yer alan bu mektuba çok sayıda yorum geldi.