Akasya Durağı’nın çaycı Ali Kemal’i yıllar sonra ortaya çıktı! Gören aynı şeyi söyledi...

2008-2012 yılları arasında yayınlanan Akasya Durağı hem komedi hem de tam bir aile dizisiydi. Yönetmenliğini Yaşar Seriner'in üstlendiği dizi, Erler Film tarafından yapıldı.

1995-2003 yılları arasında yayınlanan Çiçek Taksi dizisinin uyarlaması olan Akasya Durağı, toplam 5 sezon olarak ekrana geldi.

Konusuyla izleyenleri ekrana kilitleyen dizide, birbirinden başarılı ve sevilen oyuncular bir arada bulundu.

Bu oyuncular arasında Zeki Alasya, Melek Baykal, Cezmi Baskın, Berk Oktay, Levent Ülgen ve Onur Şan gibi isimler yer alıyor.

5 sezon boyunca komediye doyuran dizide yer alan isimlerden birisi de Ateş Fatih Uçan oldu. Ateş Fatih Uçan, herkesin sevdiği Ali Kemal karakteriyle seyirci karşısına çıktı.

Sempatik halleriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, uzun zamandır ekranlarda yer almıyor.

Şu sıralar evli olan ve eşiyle sık sık aşk dolu karelerini paylaşan oyuncu, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Ali Kemal'in son hali

Akasya Durağı’nda çaycı Ali Kemal karakterine hayat veren Ateş Fatih Uçan, rolüyle hafızalara kazınmıştı.

Takipçileri ünlü ismin fotoğraflarına binlerce yorum attı. Bu yorumlar arasında; “Hiç değişmemişsin”, “Uyy Nuri babacuum”, “Ali Kefal”, “Akasya Durağı yeniden başlasın”, “Dikkat et Narin gibi bu da dövmesin”, “Hala aynısın abi” gibi ifadeler yer aldı.

22 Haziran 1978 tarihinde Erzurum'da dünyaya gelen Ateş Fatih Uçan, eşi ile yaptığı iddialı paylaşımları ile de dikkati çekiyor.

Sık sık eşiyle paylaşım yapan ünlü isim bazı fotoğraflarını “Daim ol karıcığım gamzenin çukurunda öleyim”, “Tüm başarılarımın sırrı Hülya’m”, “Çiçek bahçesi kokuna kurban olurum” mesajları ile paylaştı.

İstanbul Üniversitesi'nde Radyo Televizyon bölümü mezunu olan Ateş Fatih Uçan’ın oynadığı yapımlar arasında Fatih Harbiye, Avanak Dedektör, Heredot Cevdet Saati ve Uzaklarda Arama da bulunuyor. Ancak ünlü isim uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.