Ferit ve Seyran'dan

OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını, rekor kırıyor.

Yayınladığı günden beri hem izlenme oranları hem de Youtube üzerinden gösterilen ilgi ile rekor kıran dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor paylaşıyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in uyumunu beğenen seyirci, sosyal medya üzerinden senaryonun değişmesini istedi.

Pelin ve Ferit karakterinin yan yana durmasına tahammül edemeyen seyirci için, bazı değişiklikler yapılmaya başlandı.

Bu değişiklikler karşılığını bulurken, seyircinin dizinin başından beri beklediği öpüşme sahneleri de gerçek oldu.

Yalı Çapkını bomba gibi döndü

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü sosyal medyada gündem oldu.

Afra Saraçoğlu’nun Seyran karakterine, Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterine hayat verdiği Yalı Çapkını izleyenlerin ağızlarını açık bıraktı.

Yeni bölümde beklenen gerçekleşti ve Ferit ile Seyran romantik dakikalar yaşadılar.

Ferit Seyran'a yan yana uyumayı teklif etti. Seyran da kabul etti. Ferit, "O sabahki gibi uyanacaksak sorun yok. Hatırlamıyor musun o sabah uyandığımızda bana sarılıyordun?" dedi.

Daha sonra "Peki Seyran biz tahmini ne zaman aynı yatakta sarılarak uyuyacağız?" diye sordu. Seyran "Onun için çok çaba sarf etmen gerekiyor Ferit. Beni gerçekten sevdiğine inanmam gerekecek." dedi. Ferit bu sözlerin ardından Seyran'a ilanı aşk etti ve "Seni seviyorum" dedi.

Dizinin sevenleri “Beni bu sahneye gömün”, “Alev topu yaptı beni”, “Ben elendim siz devam edin”, “Bu sahneden sonra yaşayamıyorum”, “Yanıyoruz Fuat abi” yorumunda bulundular.