İrem Derici olay tarzıyla sahneyi salladı, Instagram'ı coşturdu!

21 Mart 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İrem Derici, O Ses Türkiye Yarışması'na katıldıktan sonra kendi çabalarıyla bir şarkı çıkardı.

Babasının reklamcı olmasından bu anlamda faydalanan Derici'nin yaptığı şarkılar, herkesin kısa süre içerisinde diline dolandı.

Bu şarkılar Youtube üzerinden milyonlarca beğeni almaya başlandı ve İrem Derici, Türkiye'nin en tanınan ünlüleri arasına yerleşti.

Bir dönem zayıflama uğruna ölümden dönen İrem Derici, aşklarıyla da gündemden düşmüyor. 13 Eylül 2014 yılında radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016 yılında tek celselik bir boşanma davasıyla sonlandırdı.

Akabinde farklı kişilerle gündeme gelen Derici, son olarak Cem Belevi'nin kendisini aldattığını söyledi ve uzun süre konuşuldu.

Şu sıralar yalnız olan İrem Derici, bu defa ise sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Sahne kıyafetlerinde bir hayli cesur olan Derici, son paylaştığı kareyle Instagram'ı coşturmayı başardı.

"Kırbacım kuliste"

Güzel şarkıcı İrem Derici, sahne kıyafetiyle olay oldu. Sahneden çektirdiği kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Derici, "Kırbacımı kuliste unutmuşum" notunu düştü.

Derici'nin bu paylaşımına hayranlarından binlerce yorum gelirken, bazı ünlü isimler kayıtsız kalamadı. Bu isimlerden birisi de Demet Akalın oldu. Akalın cesur karenin altına, "Ben aldım" yorumunu yaptı.