Posta gazetesinin çarşaflı kadın rahatsızlığı

Posta gazetesinin çarşaflı kadın rahatsızlığı

‘Türkiye'nin en çok satan gazetesi' sloganı yerine, ‘Türkiye'nin en sevilen gazetesi' sloganını kullanan Posta Gazetesi, bugünkü manşetiyle tepkilerin odağı haline geldi.

"AL SANA TANITIM"

Tokat'ta 150 yabancı fotoğrafçının katıldığı etkinliği manşetine taşıyan gazete, çarşaflı bir kadının yabancı fotoğrafçılar tarafından fotoğraflanmaya çalışmasını ‘AL SANA TANITIM' manşetiyle verdi.

Her gün Haydar Dümen'i sayfalarına taşıyıp seks öğretileri yayınlayan, "Yurdum şairleri" adı altında insanlarla dalga geçen, Haydar Dümen yetmezmiş gibi yanına bir de sağlık sorunları gibi bir sayfa açıp orada da "seks gurusu yetiştirelim"in derdine düşen Posta, bundan rahatsız olmuyor ancak Tokat'ta sokakta çarşaflı bir kadının yabancı fotoğrafçılar tarafından görüntülenmesinden rahatsız oluyor.

ÇARŞAFLI KADIN SUÇLUYMUŞ GİBİ GÖSTERİLİYOR

Bir dönem Türkiye'nin en çok satan gazetesi sloganını kullanan gazetenin kendi memleketine olan bu yabancılaşması da bir başka ironi. Her şeyden habersiz Tokatlı kadının çarşaflı diye suçluymuş gibi gösterilmesi sosyal medyada da tepkilere neden oldu.

Posta gazetesinin çarşaflı kadın rahatsızlığı