Mehmet Metiner: Uğur Dündar kalemini kırsın

mehmet metiner

Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan'la Tartışalım programına konu olan Metiner, Uğur Dündar'ın dün yazdığı köşe yazısını sert sözlerle eleştirdi.

"UĞUR DÜNDAR KALEMİNİ KIRSIN"

Erkan Tan ' ın Uğur Dündar'ın bugün yazdığı, “Ülkesinde IŞİD adlı caniler örgütüne bir kere bile terör örgütü diyemeyen Erdoğan Amerika'ya gidince Terör örgütü demeye başladı” yazısını hatırlatması üzerine Metiner, şu açıklamalarda bulundu:

“Sizce Uğur Dündar kıymeti harbiyesi olan bir insan mı ki ona cevap verelim. Türkiye ' nin yeni lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Amerika'ya gittikten sonra bunu söylemiş değil, Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde, Ekim 2013'te Bakanlar kurulu Kararı ile IŞİD terör örgütü olarak ilan edilmiştir. Uğur Dündar başka işleri çok daha iyi bilir, bunu bilmiyorsa kalemini kırsın. Tetikçilik yapmasına gerek yok, namuslu, dürüst bir insan yalan yanlış bilgiler üzerinden algı operasyonları yapmaz.”

Mehmet Metiner: Uğur Dündar kalemini kırsın

"BİZ DİZ ÇÖKMEDİK, ÇÖKMEYİZ"

Metiner, “Onun başkalarının önünde nasıl diz çöktüğünü biliriz biz. Ama ne onlar ne de efendileri bize hiçbir zaman diz çöktüremediler, diz çöktüremeyecekler” şeklinde konuştu.