Nokia 9 PureView'ın ne zaman tanıtılacağı belli oldu
ensonhaber.com

Uzun zaman önce hakkında birçok iddia ortaya atılan 5 arka kameraya sahip Nokia 9 PureView, nihayet tanıtılıyor. Nokia'nın dağıtım kanalındaki çeşitli kaynaklara göre, Nokia 9 PureView ocak ayının sonunda Dubai’deki bir etkinlikte tanıtılacak ve küresel anlamda bütün dünyada piyasaya sürülecek.

nokia 9

DÜŞÜNÜLENDEN DAHA ERKEN ÇIKACAK

Şimdiye kadar gelen haberler, telefonun şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağını söylüyordu. Eğer Nokia'nın kaynağından gelen haberler doğruysa, Nokia, yeni modelini beklenenden daha erken tanıtmış olacak. Samsung'un da yeni amiral gemisi telefonlarını Mobil Dünya Kongresi'den daha erken tanıtacağını düşünürsek, bu seneki Mobil Dünya Kongresi bir hayli sessiz geçebilir.

Nokia 9 PureView

5 ADET ARKA KAMERA

Sahip olduğu 5 arka kamera ile dikkatleri üzerine çeken Nokia 9 PureView'ın, ön tarafında 2 adet kamera bulunuyor. Ayrıca telefonda 18:9 orana sahip 5.99 inçlik bir ekran bulunacak. Android One programına katılan en yeni cihaz olacak telefon, Snapdragon 845 işlemci, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama ile birlikte gelecek.